סושי אבוקדו עם אורז חום
צריך מתאבן ללא גלוטן וטבעוני? סושי אבוקדו עם אורז חום יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. אם יש לכם מים, אבוקדו, חומץ אורז חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היפנית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סושי אורז חום אבוקדו ומנגו, [] סלמון מעושן, קערת סושי אבוקדו ואורז חום, ו סושי ירקות אורז חום.
הוראות
לשטוף ולנקז אורז חום, במקום לסיר על חום בינוני, ויוצקים במים. מערבבים במלח ים, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהאורז ספג את המים, כ -45 דקות.
בואו אורז קריר עד חם; מערבבים בחומץ אורז חום. אורז יהיה מעט דביק.
כדי לגלגל את הסושי, לכסות את הסושי במבוק מתגלגל מחצלת עם ניילון נצמד.
להניח גיליון של נורים, צד מחוספס למעלה, על עטיפת הפלסטיק. עם אצבעות רטובות, בחוזקה לטפוח שכבה עבה, אפילו של אורז חום מעל nori, עוזב קצה העליון על 1/2 אינץ עמוק חשוף עם אורז.
מניחים 1 או 2 פרוסות של אבוקדו וכמות קטנה של רצועות פלפל אדום נבטי אספסת בשורה לאורך הקצה התחתון של הסדין.
להרים את קצה גיליון מתגלגל במבוק, לקפל את הקצה התחתון של הסדין למעלה, סוגר את הירקות, ו בחוזקה לגלגל את הסושי לתוך גליל עבה. לעמעם את קצה נורי חשוף עם אצבע רטובה ולאטום את הגליל. לאחר הסושי הוא התגלגל, לעטוף אותו השטיח בעדינות לסחוט לדחוס אותו בחוזקה.
בואו לחמניות לנוח כמה דקות לפני חיתוך כל גליל ל 6 חתיכות להגשה.