סלמון בגריל סושי-אורז קערה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 958 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. גשו לסופר וקנו חומץ אורז, מלח, זרעי שומשום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: [] סלמון מעושן, קערת סושי אבוקדו ואורז חום, שרימפס סושי אורז קערה, ו קערת אורז סושי עם בשר, ביצה ורוטב צ'ילי.
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב, לשלב את אבקת ווסאבי ומים בסיר ולתת בלום במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ווסאבי
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים 3/4 כוס פונזו, סאקה וג ' ינג ' ר מגורד ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד הרוטב מצטמצם בחצי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר
רוטב
סאקה
3
בינתיים, מניחים את הדגים והאספרגוס בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
יוצקים את רוטב הפונזו הנותר ואת השמן על הדגים ואספרגוס ולהפוך את המעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פונזו
אספרגוס
דגים
שמן בישול
5
בואו לעמוד במשך 10 דקות.
6
במחבת קטנה, טוסט זרעי שומשום על חום בינוני, רועד את המחבת לעתים קרובות, עד בצבע קל, 3 עד 4 דקות. מיד לשפוך על צלחת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מניחים מחבת גריל על חום בינוני עד חם. הרם את האספרגוס מן המרינדה, מניחים במחבת ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד רך-פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
מרינדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
מחבת
8
מעבירים את האספרגוס לצלחת ומכסים בנייר אלומיניום, צד מבריק למטה, כדי להתחמם. הרם את הדג מן המרינדה ומניח במחבת הגריל. קוק, פונה פעם אחת, עד שהוא הופך אטום ופשוט מתחיל להתקלף, 2 עד 3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
מרינדה
דגים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת גריל
9
כדי לשרת, לחלק את האורז בין 4 קערות. למעלה עם חתיכת דגים וכמה אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
דגים
אורז
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
יוצקים 1/4 כוס הרוטב על הדגים בכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
מקשטים כל מנה עם שמן שומשום, בצל ירוק, אבוקדו, מלפפון,זנגביל כבוש ושומשום.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבוש
בצל ירוק
זרעי שומשום
שמן שומשום
מלפפון
אבוקדו
12
בקערה, לשלב את כל החומרים ומערבבים עד הסוכר מתמוסס. לאחסן במיכל מכוסה במקרר; זה ישמור עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
מניחים את האורז בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אורז
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
מוסיפים מים קרים כדי לכסות ולשטוף את האורז היטב על ידי שפשוף אותו בין הידיים, ואז לנקז. חזור פעמיים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
15
יוצקים את האורז לתוך מסננת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
אורז
ציוד שתשתמש בו
מסננת
16
מניחים את האורז שטוף 2 כוסות מים בסיר 2 עד 3 ליטר. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל במשך 20 דקות. כבה את החימום ותן לאורז לעמוד במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
17
במחבת קטנה, מחממים את החומץ, הסוכר, המירין והמלח על חום בינוני עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
מירין
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
18
הסר מהחום.
19
להפוך את האורז מבושל לתוך קערה גדולה מעץ או פלסטיק, ויוצקים את תערובת חומץ באופן שווה על האורז. מקפלים את הנוזל עם משוט אורז עץ. במקביל, מאוורר את האורז כדי להוציא את הברק של הדגנים. המשך fanning וקיפול עד שהאורז סופג את כל הנוזל. לכסות עם מטלית לחה ולתת לעמוד עד מוכן לשימוש. זה יחזיק בטמפרטורת החדר עד 4 שעות.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.