סטייק אגף חריף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו סטייק אגף חריף. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 167 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האהבה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם מיץ ליים, מלח סלרי, רוטב צ'ילי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. עם כפית ציון של 29%, המנה הזו די גרועה. נסו חם ' נ ' חריף אגף סטייק, פייטאס סטייק אגף חריף, ו סטייק אגף חריף אסייתי במרינדה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את השמנת החמוצה, המיונז, אבקת השום ומלח הסלרי; מכסים ומכניסים למקרר עד להגשה.
שלב את רוטב הצ ' ילי, מיץ הליים, פתיתי הפלפל והמלח; מברישים מכל צד של סטייק.
צולים 2-3 אינץ'. מהחום למשך 6-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; עשוי היטב, 170 ת').
מגישים עם רוטב שמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק פלנק. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות בודגן אניילו 006 פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![בודגה אנילו 006 פינו נואר]()
בודגה אנילו 006 פינו נואר
צבע אודם חיוור אטרקטיבי. עם ניחוחות מקסימים של פירות אדומים כמו חמוציות ותות, יחד עם כמה רמזים של ורדים ומינרלים אדמתיים. טאנינים עגולים ומינרליות משופרת, עם מבנה וגימור יפהפיים.