סטייק אגפים ארגנטינאי
מתכון זה מספק 20 מנות. עם 161 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, עלה דפנה, תפוח אדמה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Muffuletta בסגנון סטייק ממולא צלע (ממולא בסאלומי, פרובולון וסלט זית), סטייק צלע ממולא, ו סטייק צלע ממולא.
הוראות
מניחים סטייק בצלחת זכוכית רדודה או שקית פלסטיק resealable גדולה. למעלה עם בצל ורוטב סטייק; לכסות. מקררים לפחות 1 שעה כדי להשרות.
הסר סטייק מן המרינדה; ריזרב מרינדה לשימוש מאוחר יותר.
מניחים סטייק על קרש חיתוך; מכסים בניילון נצמד. לדפוק עם מערוך או פטיש בשר עד שטוח מעט.
מערבבים רוטב, פטרוזיליה ושום; מורחים באופן שווה על סטייק. למעלה עם פלפלים ותפוחי אדמה.
להפשיל בחוזקה, החל באחד הקצוות הקצרים. לקשור בצורה מאובטחת עם חוט מטבח במרווחים של 2 אינץ'.
מבשלים בייקון במחבת גדולה על חום בינוני.
הסר בייקון ממחבת, הזמנת טפטוף במחבת. שים בייקון בצד.
להוסיף סטייק למחבת; לבשל עד השחמה מכל הצדדים, מפנה מדי פעם.
מוסיפים מרק, עלה דפנה ומרינדה שמורה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; כיסוי. מבשלים 1 שעה או עד סטייק מבושל דרך ותפוחי אדמה רכים, הופך כל 15 דקות.
להעביר סטייק ללוח חיתוך; בואו לעמוד 10 דקות.
הסר מחרוזת; לחתוך סטייק לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
הסר וזרוק עלה דפנה. תערובת מרק כפית על פרוסות סטייק; מפזרים בייקון שמורות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו אוסף R ריימונד עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.