קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

סטייק או פוורה

סטייק או פוורה

הוראות

1
לטפוח סטייקים יבשים ומתבלים בשני הצדדים עם מלח כשר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ריסוק גס פלפלים בשקית ניילון אטומה עם סיבית בשר או תחתית של מחבת כבדה, ולאחר מכן לחץ על פלפל באופן שווה על שני הצדדים של סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
3
מחממים מחבת כבדה של 12 אינץ ' (עדיף ברזל יצוק) על חום גבוה בינוני עד חם, על 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים שמן, מחבת מתערבלת, סטייקים sauté ב 2 קבוצות, מתהפך פעם אחת, על 6 דקות לכל אצווה עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מעבירים סטייקים כמו מבושל מגש עמיד בחום ולשמור חם בתנור בעת ביצוע רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
יוצקים את השומן ממחבת, ולאחר מכן להוסיף שאלוט וחצי חמאה (2 כפות) למחבת ולבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד שאלוט הם משחימים היטב בכל רחבי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הוסף קוניאק (השתמש בזהירות; זה עלול להצית) ומרתיחים, ערבוב, עד הנוזל מצטמצם זיגוג, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיפים שמנת וכל מיצי בשר שנצברו על מגש ורוטב להרתיח, ערבוב מדי פעם, עד מופחת בחצי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
מוסיפים 2 כפות חמאה ומבשלים על אש נמוכה, מחבת מתערבלת, עד החמאה משולבת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מגישים רוטב עם סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
Serve sauce with steaks.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה