לטפוח סטייקים יבשים ומתבלים בשני הצדדים עם מלח כשר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ריסוק גס פלפלים בשקית ניילון אטומה עם סיבית בשר או תחתית של מחבת כבדה, ולאחר מכן לחץ על פלפל באופן שווה על שני הצדדים של סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
6 סטייקים של 8 אונקיות
3
מחממים מחבת כבדה של 12 אינץ ' (עדיף ברזל יצוק) על חום גבוה בינוני עד חם, על 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים שמן, מחבת מתערבלת, סטייקים sauté ב 2 קבוצות, מתהפך פעם אחת, על 6 דקות לכל אצווה עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
יוצקים את השומן ממחבת, ולאחר מכן להוסיף שאלוט וחצי חמאה (2 כפות) למחבת ולבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד שאלוט הם משחימים היטב בכל רחבי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הוסף קוניאק (השתמש בזהירות; זה עלול להצית) ומרתיחים, ערבוב, עד הנוזל מצטמצם זיגוג, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוסיפים שמנת וכל מיצי בשר שנצברו על מגש ורוטב להרתיח, ערבוב מדי פעם, עד מופחת בחצי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
רוטב שומשום יפני מוכן
8
מוסיפים 2 כפות חמאה ומבשלים על אש נמוכה, מחבת מתערבלת, עד החמאה משולבת.