לטפוח סטייקים יבשים ומתבלים בשני הצדדים עם מלח כשר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ריסוק גס פלפלים בשקית ניילון אטומה עם סיבית בשר או תחתית של מחבת כבדה, ולאחר מכן לחץ על פלפל באופן שווה על שני הצדדים של סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
מחממים מחבת כבדה של 12 אינץ ' (עדיף ברזל יצוק) על חום גבוה בינוני עד חם, על 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים שמן, מחבת מתערבלת, סטייקים sauté ב 2 קבוצות, מתהפך פעם אחת, על 6 דקות לכל אצווה עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מעבירים סטייקים כמו מבושל מגש עמיד בחום ולשמור חם בתנור בעת ביצוע רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים את השומן ממחבת, ולאחר מכן להוסיף שאלוט וחצי חמאה (2 כפות) למחבת ולבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד שאלוט הם משחימים היטב בכל רחבי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הוסף קוניאק (השתמש בזהירות; זה עלול להצית) ומרתיחים, ערבוב, עד הנוזל מצטמצם זיגוג, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים שמנת וכל מיצי בשר שנצברו על מגש ורוטב להרתיח, ערבוב מדי פעם, עד מופחת בחצי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
רוטב שומשום יפני מוכן
8
מוסיפים 2 כפות חמאה ומבשלים על אש נמוכה, מחבת מתערבלת, עד החמאה משולבת.