לטפוח סטייקים יבשים ומתבלים בשני הצדדים עם מלח כשר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ריסוק גס פלפלים בשקית ניילון אטומה עם סיבית בשר או תחתית של מחבת כבדה, ולאחר מכן לחץ על פלפל באופן שווה על שני הצדדים של סטייקים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
מחממים מחבת כבדה של 12 אינץ ' (עדיף ברזל יצוק) על חום גבוה בינוני עד חם, על 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים שמן, מחבת מתערבלת, סטייקים sauté ב 2 קבוצות, מתהפך פעם אחת, על 6 דקות לכל אצווה עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים סטייקים כמו מבושל מגש עמיד בחום ולשמור חם בתנור בעת ביצוע רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את השומן ממחבת, ולאחר מכן להוסיף שאלוט וחצי חמאה (2 כפות) למחבת ולבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב וגירוד חתיכות חומות, עד שאלוט הם משחימים היטב בכל רחבי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הוסף קוניאק (השתמש בזהירות; זה עלול להצית) ומרתיחים, ערבוב, עד הנוזל מצטמצם זיגוג, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים שמנת וכל מיצי בשר שנצברו על מגש ורוטב להרתיח, ערבוב מדי פעם, עד מופחת בחצי, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
רוטב שומשום יפני מוכן
8
מוסיפים 2 כפות חמאה ומבשלים על אש נמוכה, מחבת מתערבלת, עד החמאה משולבת.