סטייק או פוורה
סטייק או פובר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 569 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם סטייקים עם צלעות, חמאה, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו סטייק פויבר Au: סטייק פלפל עם רוטב ברנדי, סטייק או פוורה, ו סטייק או פוורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מחממים מחבת ברזל יצוקה גדולה ומתובלת היטב על חום גבוה. לטף את הסטייקים להתייבש במגבת נייר, מתבלים במלח, לטעום, ומעילים את הבשר בפלפל השחור.
שמים את הסטייקים במחבת החמה ומבשלים עד שהם מושחרים והסטייקים משחררים את עצמם מהמחבת. להפוך את הסטייקים ולהעביר את המחבת לתנור. צלוי עד מיידית לקרוא מדחום רושם 125 מעלות F עבור בינוני נדיר, או לבשל עד doneness הרצוי.
מוציאים את המחבת מהתנור ומעבירים את הסטייקים ללוח חיתוך; מכסים בנייר אלומיניום כדי להתחמם.
תחזיר את המחבת לחום בינוני. בזהירות להוסיף את הברנדי ולהצית אותו עם משחק מטבח ארוך, לשרוף את האלכוהול.
מוסיף את השמנת, וחומץ, ומבשלים עד עבה מאוד. מערבבים בחמאה רק לפני ההגשה.
פורסים את הסטייקים ומגישים ברוטב פלפל.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.