סטייק אסיאתי צרוב ופטריות על ירקות מעורבים עם רוטב ג'ינג'ר
סטייק אסיה צרוב ופטריות על ירקות מעורבים עם רוטב ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 451 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך שומשום, פטריות קרים, סטייקים צלעות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו סלמון צרוב על ירקות מעורבים, טונאן צרוב על ירקות מעורבים עם כוסברה-סיד ויניגרט, ו טונן צרוב Ahi וסלט של ירקות מעורבים עם ויניגרט ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב סויה, חומץ אורז, 1 1/2 כפית שמן זית, זנגביל טחון, צ ' ילי garlicsauce, ו 1/8 כפית שמן שומשום קערה.
מוסיפים כוסברה ומערבבים כדי להתמזג.שים את התחבושת בצד.
לשפשף 1/4 כפית שמן שומשום על כל צד של כל סטייק עין-צלע.
מפזרים steakswith מלח, פלפל, sesameseeds קלוי; לחץ בחוזקה לדבוק.
Heat2 כפיות שמן צמחי ב nonstickskillet גדול מעל חום בינוני גבוה.
Addmushrooms; sauté עד השחמה, about8 דקות. העונה לפי הטעם עם מלח וpepper.
להוסיף 1 כפית שמן צמחי 1 כפית שמן שומשום למחבת; חום overmedium-חום גבוה.
מוסיפים סטייקים; מבשלים את donenessired, 3 עד 4 דקות עבור sidefor בינוני-נדיר.
מעבירים סטייקים ללוח חיתוך. פורסים סטייקים. לזרוק מעורבבתחביצה בקערה גדולה; לחלק את הצלחות greensamong. למעלה עם פרוסות סטייק וחדרי אוכל ומגישים.
למנה: 508 קלוריות, 33 גרם שומן, 3 גרם סיבים
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו אספסוף. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.