סטייק ארז-פלנק דרום-מערבי
מתכון זה מספק 30 מנות. עם 38 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם רוטב ברביקיו קלאסי&, סטייק סינטה בקר, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו "סטייק ארזים מושרה דרום אמריקאי", סלמון מצופה ארז, ו סלמון מצופה ארז (מתכונים דומים).
הוראות
לטבול קרש במים, הצבת משקל על גבי קרש כדי לשמור אותו שקוע. להשרות 4 שעות. על 1-1 / 2 שעות לפני מוכן לצלות את הסטייק, לשלב סוכר ותבלינים; לשפשף על שני הצדדים של סטייק. מקררים עד שמוכנים לצלות.
גריל חום לחום גבוה. סטייק גריל 2 דקות. בכל צד; להסיר מן הגריל.
הסר קרש מן המים; מברשת בראש קרש עם שמן. למעלה עם סטייק.
מניחים על סבכת גריל; מכסים עם מכסה. להפחית גריל לחום בינוני.
גריל 15 דקות. או עד סטייק הוא doneness בינוני (160F), צחצוח עם 1/4 כוס רוטב ברביקיו לאחר 10 דקות.
הסר סטייק מן הגריל; להשליך קרש. לכסות סטייק רופף עם נייר; בואו לעמוד 5 דקות.
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות.
מגישים עם רוטב ברביקיו שנותר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.