סטייק בגריל עם סלט צזיקי
המתכון סטייק בגריל עם סלט צזיקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. מתאים ל-55 מנות. מנה אחת מכילה 53 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שום, פיתות לחמים, שמיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני, סטייק Gyros עם רוטב מלפפון Tzatziki, ו סלט סטייק פורטבלו בגריל עם אבוקדו, ליים ותירס בגריל.
הוראות
מערבבים A. 1., 2 כפות. מיץ לימון, שמן ו-1 כפית. שום; יוצקים 1/4 כוס על סטייק בצלחת רדודה. פנה באופן שווה מעיל שני הצדדים של סטייק. מקררים 30 דקות. להשרות.
הסר סטייק מן המרינדה; להשליך מרינדה. סטייק גריל 10 עד 12 דקות. או עד doneness בינוני( 71°), לאחר 6 דקות. בינתיים, לערבב הנותרים מיץ לימון, שום, שמנת חמוצה שמיר בקערה בינונית.
חותכים פרוסות מלפפון לשניים.
מוסיפים לתערובת שמנת חמוצה עם בצל וגבינה; מערבבים קלות.
להעביר סטייק ללוח חיתוך; בואו לעמוד 5 דקות.
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות; מניחים בקערה גדולה.
מגישים בפיתות עם סלט מלפפון.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק