סטייק בלבול
סטייק בלבול דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 400 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 יגידו שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם בצל, עגבניות, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. עם כפית ציון 83%, המנה הזו אדירה. נסו תערובת תיבול תוצרת בית, מערבבים ומתאימים קוואסדילות צמחוניות, ו תערובת עוגה לבנה ביתית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הסינטה הפרוסה והמלח, הפלפל, אבקת השום ואבקת הבצל לפי הטעם. מערבבים ומקפיצים 5 עד 10 דקות, או עד שהבשר שחום היטב.
לאחר מכן מוסיפים את הבצל ומקפיצים עוד 5 דקות. ואז מערבבים פנימה את פלפלי הצ ' ילה או הפלפלים, העגבניות, המרק והחלב.
מערבבים את כל זה יחד היטב, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. הפרא & ויילדר מרלו אקסהיביציוניסט עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![פרא & וונערר את חשפן מרלו]()
פרא & וונערר את חשפן מרלו
האקסהיביציוניסט מלא בשזיף עשיר ופירות דמסון על האף. אלון המשמש אינו פולשני בחיך הנשלט על ידי טעמי פירות יער אדומים עשירים תוך הצגת ניואנסים אדמתיים עדינים. היין אלגנטי ומשיי בגימור ארוך.