קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

סטייק בלבול

סטייק בלבול
סטייק בלבול דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 400 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 יגידו שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם בצל, עגבניות, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. עם כפית ציון 83%, המנה הזו אדירה. נסו תערובת תיבול תוצרת בית, מערבבים ומתאימים קוואסדילות צמחוניות, ו תערובת עוגה לבנה ביתית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הסינטה הפרוסה והמלח, הפלפל, אבקת השום ואבקת הבצל לפי הטעם. מערבבים ומקפיצים 5 עד 10 דקות, או עד שהבשר שחום היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
לאחר מכן מוסיפים את הבצל ומקפיצים עוד 5 דקות. ואז מערבבים פנימה את פלפלי הצ ' ילה או הפלפלים, העגבניות, המרק והחלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
4
מערבבים את כל זה יחד היטב, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, ואילו סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. הפרא & ויילדר מרלו אקסהיביציוניסט עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
פרא & וונערר את חשפן מרלו
פרא & וונערר את חשפן מרלו
האקסהיביציוניסט מלא בשזיף עשיר ופירות דמסון על האף. אלון המשמש אינו פולשני בחיך הנשלט על ידי טעמי פירות יער אדומים עשירים תוך הצגת ניואנסים אדמתיים עדינים. היין אלגנטי ומשיי בגימור ארוך.