סטייק ברביקיו קל עם מיונז צ'יפוטלה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל סטייק ברביקיו קל עם Chipotle Mayo. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 619 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך רוטב סויה, סטייק צלע, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צ'יפוטלה-סטייק צלע שפשף, סטייק צ'יפוטלה® הרדז, ו סטייק צ'יפוטלה-הרב פלנק.
הוראות
מערבבים רוטב סויה, שמן זית, דבש, שום, רוזמרין, פלפל, ומלח בשקית פלסטיק resealable.
מוסיפים את הסטייק, ופונים למעיל עם המרינדה; מוציאים עודפי אוויר, ואוטמים את השקית. להשרות במקרר במשך 30 דקות, או לילה לטעם טוב יותר.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה. תשליך את המרינדה.
שמן קלות את הסורג. גריל סטייק צלע במשך 7 דקות לכל צד, או כדי doneness הרצוי. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 140 מעלות F (60 מעלות C).
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך דק מאוד נגד התבואה.
מסננים את הפלפלים chipotle הזמנה 1 כפית של רוטב adobo. דק קוצצים את הפלפלים הצ ' יפוטלה. מערבבים יחד את המיונז, פלפלים צ ' יפוטלה, ורוטב adobo שמורות בקערה בינונית.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Beringer האוול הר Bancroft ראנץ ' מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק