קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות62
מגזין

סטייק חאווייר

סטייק חאווייר
סטייק חאווייר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1162 קלוריות, 88 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם חניתות אספרגוס, שמן זית, גבינה שוויצריתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו סטייק חאווייר, פאן פריד סטייק המבורגרים עם בצל יין אדום בגידה רזה של לורה, ו ארוחת הכנה מראש 3 דקות סטייק Hoagies עם רוטב סטייק תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
מניחים לתוך צלחת זכוכית, טפטוף עם רוטב ווסטרשייר. להפוך את הסטייקים, לכסות, ומקרר 15 דקות. סובב את הסטייקים שוב, ותשרה עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מניחים את הסטייקים על הגריל שחומם מראש, מכסה סגור, ומבשלים 7 דקות. לזרוק את חניתות אספרגוס עם קצת שמן זית, ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מניחים את האספרגוס על הגריל, הופכים סטייקים, ומכסה סגור. מבשלים עד שהסטייקים מתחילים להתקשות והם מעט ורודים במרכז, והאספרגוס רך, כ -7 דקות נוספות. להפוך את האספרגוס באמצע. מעל כל סטייק עם 3 חניתות אספרגוס וגבינה שוויצרית. המשך לבשל עד שהגבינה תימס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הסר מן הגריל, ולתת לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.