קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

סטייק חנוק

סטייק חנוק
סטייק חנוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 595 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מים, סטייקים להב, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו סטייק חנוק, סטייק עין צלע חנוק של סאני, ו המבורגרים סטייק חנוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בייקון ב 1 כף שמן במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים על מגבות נייר, שומר שומן במחבת, ואז להתפורר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
3
בינתיים, סטייקים פאונד בעובי 1/4 אינץ ' בין יריעות פלסטיק לעטוף באמצעות צד שטוח של כדור בשר. חותכים דרך כל סחוס עם מספריים מטבח (כדי למנוע מסתלסל), ולאחר מכן לטפוח סטייקים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשרמרכך בשר
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
4
מערבבים יחד קמח, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ולדלות סטייקים מכל הצדדים, מתנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
5
חום שמורות שומן בייקון מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז סטייקים חומים משני הצדדים בקבוצות; להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
סטייק.סטייק.
6
מוסיפים בצל למחבת עם שאריות שמן כפות, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל ומבשלים על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות גירוד חתיכות חומות, עד ריכך ושחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים סטייקים עם מיצי בשר ומים ומביאים לרתיחה. מבשלים, מכוסה היטב, על אש נמוכה עד הבשר הוא רך מאוד, על 1 1/4 שעות. אם הרוטב הוא דק, להעביר בשר למגש ומרתיחים עד מופחת על 1 כוס. מתבלים סטייקים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק.סטייק.
רוטברוטב
מיםמים
בשרבשר
8
מגישים עם רוטב ומפזרים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
רוטברוטב

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר