סטייק חצאית עם גורגונזולה פולנטה
סטייק חצאית עם Gorgonzola Polentan נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 330 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, טימין, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סטייק חצאית עם גורגונזולה פולנטה, סטייק חצאית בלסמי עם נקטרינות, דובדבנים וגבינת גורגונזולה, ו סטייק חצאית צרוב עם עגבניות שרי שלפוחיות ופולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 2 מרק כוסות וחלב בסיר בינוני על חום בינוני; להביא לרתיחה. בהדרגה לטאטא פולנטה לתוך תערובת מרק, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום. מערבבים בגבינה, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. כיסוי; בואו לעמוד 5 דקות.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים סטייק באופן שווה עם הנותרים 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל.
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
העברה ללוח חיתוך; לכסות באופן רופף עם נייר.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
להוסיף שאלוט; saut 1 דקה.
מוסיפים יין, קורנית ודבש; מביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת בחצי (כ 2 דקות).
שלב הנותרים 1 מרק כף ו קורנפלור בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קורנפלור למחבת; מבשלים 1 דקה או עד שהרוטב מתעבה מעט.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות. כפית 2 כפות רוטב על כל אחד 4 צלחות. למעלה כל מנה עם 1/2 כוס פולנטה ו 3 אונקיות סטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות את "רבבל מרלו". מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![מרלו אספסוף]()
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.