סטייק חצאית פרי פרי בגריל
סטייק חצאית פרי פרי בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 475 קלוריות, 51 גרם חלבון ו-26 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 37% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש רסק עגבניות, בצל, פתיתי פלפל וחומץ. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-3 שעות ו-30 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 74%, וזה די טוב. מתכונים דומים: ירכי עוף פרי פרי בגריל, המבורגר חלומי ופורטובלו עם רוטב פרי פרי תוצרת בית, וסלט עוף פרי פרי עם תירס חרוך.
הוראות
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
מניחים את הצ'ילי והפלפל האדום על תבנית עם נייר אפייה, מערבבים עם 2 כפיות משמן הקנולה וצולים 20 דקות. לאחר שהתקרר מספיק כדי להתמודד, קוצצים דק.
מחממים את כפית שמן הקנולה הנותרת במחבת על אש בינונית, מוסיפים את הבצל והשום ומזיעים עד לריכוך, 5 עד 8 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים עד לקבלת צבע בהיר, 1 עד 2 דקות.
מערבבים את תערובת הפלפלים עם החומץ, מיץ הליים, המלח, הפפריקה ופתיתי הפלפל האדום במעבד מזון ומערבבים עד לאיחוד. בזמן שמעבד המזון פועל, הזרימו פנימה את שמן הזית באיטיות כדי להגיע למחית חלקה, בדומה למרקם של קטשופ. מניחים בצד 1/3 מהרוטב להגשה.
מניחים את הסטייק ואת 2/3 הנותרים מהרוטב בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה מחדש; לזרוק לציפוי ולהשרות במקרר למשך 2 עד 4 שעות.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מוציאים את הסטייק מהמרינדה, מייבשים בעזרת נייר סופג ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הסטייק במשך 4 עד 5 דקות לכל צד עבור מדיום-רייר.
תנו לסטייק לנוח 10 דקות לפני שפורסים דק על הדגן.
מגישים עם הרוטב השמור בצד.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק חצאיות בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. Poema Cavan Extra Dry עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![Poema Cava Extra Dry]()
Poema Cava Extra Dry
מציג ניחוחות פריכים של תפוחים ירוקים, גיר ופרחי אביב, וטעמי פירות טריים וחריפים בפה עם שמץ של מתיקות שמאוזנת היטב על ידי חומציות. אפרטיף נהדר, יין זה משתלב גם עם מנות ראשונות וטארטים מלוחים.