סטייק טריאקי עוטפת חסה
המתכון טריאקי סטייק חסה עוטפת מוכן בערך 55 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון יפני. מתאבן זה יש 19 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתאים ל-55 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם פלפל, a.1. רוטב סטייק טריאקי, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו עוטפת חסה מעוף טריאקי, עוטפת חסה מעוף טריאקי, ו עוטפת חסה מעוף טריאקי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב סטייק, מיץ תפוזים ושמן שומשום עד מעורבב היטב.
הסר 1/4 כוס של תערובת רוטב סטייק לשימוש מאוחר יותר.
יוצקים שאריות רוטב סטייק תערובת על סטייק בשקית פלסטיק גדולה resealable; שקית חותם. להפוך את התיק כמה פעמים לסטייק מעיל שווה. מקררים 30 דקות. להשרות.
הסר סטייק מן התיק; להשליך את התיק ואת המרינדה. סטייק גריל 13 עד 16 דקות. עבור בינוני-נדיר עד בינוני doneness, מפנה מדי פעם.
הסר מן הגריל; לכסות עם נייר כדי לשמור על חם.
חותכים סטייק על פני התבואה לרצועות דקות.
מניחים באופן שווה במרכזים של עלי חסה; העליון עם ירקות נבטי שעועית.
מגישים עם תערובת שמורות 1/4 כוס רוטב סטייק.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.