קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות81
מגזין

סטייק ממולא תרד

סטייק ממולא תרד
מתכון תרד ממולא סטייק יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 50 דקות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 267 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד גם כמנה עיקרית ידידותית לתקציב עבור יום האהבה. גשו לסופר וקנו מלח, גבינת פרמזן, פלפלים קלויים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 81%. ציון זה הוא עצום. מתכונים דומים: סטייק פלנק ממולא תרד, סטייק פלנק ממולא תרד ופטה, ו סטייק צלעות ממולא תרד וגורגונזולה.

הוראות

1
בקערה שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים; מערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חותכים סטייק אופקית מקצה ארוך עד 1/2 אינץ'. של הקצה הנגדי; פתוח (כמו ספר) ולשטח 1/2-ב. עובי.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3
מורחים תערובת תרד על הסטייק עד 1 אינץ'. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
להתגלגל, בסגנון ג ' לי רול, החל בצד ארוך; עניבה עם מחרוזת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
5
מניחים בתוך 13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. מכסים ואופים ב 350 כ 1 שעה. לחשוף; אופים 30-45 דקות יותר או עד שהם רכים.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בואו לעמוד 10-15 דקות.
7
חותכים ל-1/2 אינץ'. פרוסות.

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן
סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן
לפינו נואר הבלתי מרוסן הזה יש ניחוחות נדיבים של דובדבנים, אוכמניות ווניל עםתווים מלוחים עדינים. הוא בעל גוף מלא עם טעמי פירות בשלים וטאנינים גמישים, מה שהופך אותו להתאמה טובה לצלעות קצרות של בשר בקר מבושל, פטריות פורטובלו בגריל או חלצי חזיר צלוי עם זיגוג בלסמי פטל. זה טעים עכשיו, צריך להתבגר נחמדבמשך חמש השנים הבאות.