סטייק ניו יורק עם שום קלוי וחמאת אנצ'ו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק ניו יורק עם שום קלוי וחמאת אנצ'ו. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 86 גרם של שומן, וסך הכל 1006 קלוריות. זה מושלם עבור יום ולנטין. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. לכי לחנות וקחי צ'ילי אנצ' ו, חמאה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו ניו יורק רצועת סטייק עם חמאת פטרוזיליה שום, פאן צרוב ניו יורק רצועת סטייק עם רוטב חמאת שום + בצל, ו סטייקים ניו יורק רצועה בגריל עם חמאת שום קלויה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לעטוף את הראש של שום עם רדיד אלומיניום וצלי במשך 40 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב מספיק כדי להתמודד.
לסחוט את השום מן עורות הנייר שלה לתוך קערת זכוכית קטנה ולשלב יחד עם החמאה ואבקת אנצ ' ו, ערבוב היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים פיסת פלסטיק לעטוף על משטח עבודה, כפית את החמאה לאמצע להתגלגל לתוך גליל. מקררים עד חברה, על 1 שעה.
הכן ברביקיו לחום בינוני גבוה.
מברישים את הסטייקים בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל שחור טחון טרי. גריל את הסטייקים כדי doneness הרצוי, כ 6 דקות לכל צד עבור doneness בינוני.
להעביר מגש ואוהל עם נייר כדי להתחמם. כדי לשרת את הסטייקים, מעל כל אחד עם טפיחה של חמאת שום קלויה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו עמק אלכסנדר Matanzas. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.