קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

סטייק סינטה קל במרינדה

סטייק סינטה קל במרינדה
סטייק סינטה קל במרינדה יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן וללא חלב שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-43 גרם חלבון, 20 גרם שומן ובסך הכל 391 קלוריות. תמורת 3.34$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 4. המתכון הזה אהוב על 145 אוכלי אוכל וטבחים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מיץ תפוחים, רוטב סויה, אורגנו ושמן זית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. עם ציון ספונקולרי של 78%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סטייק סינטה קל במרינדה, סטייק סינטה במרינדה וסטייק סינטה במרינדה.

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את מיץ התפוחים, רוטב הסויה, השמן והתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
מוסיפים את בשר הבקר; לאטום שקית ולהפוך למעיל. מקררים לפחות שעה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מסננים וזורקים את המרינדה. צולים סטייק, מכוסה, על אש בינונית במשך 8-10 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום בשר צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°). להגשה פורסים דק על הדגן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

סטייק סינטה בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. אתה יכול לנסות את Masia de la Luz Cava Brut. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-12 דולר לבקבוק.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.