סטייק עין צלעות צרוב עם רוטב עגבניות
איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו כוסברה, תפוז וגפן-עגבניות בשלות, אורגנו ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: סטייק צרוב עם צלפים-חמאת אנשובי, צדפות צרובות מחבת עם רוטב עגבניות טרי, ו סטייק סינטה צרוב עם תבלין.
הוראות
מניחים 1/4 כפית מלח גס ושום על משטח העבודה. באמצעות צד שטוח של להב סכין, לרסק שום ומלח יחד עד צורות הדבק.
העברת רסק שום לקערה בינונית.
מוסיפים עגבניות כתומות וצהובות, זיתים, כוסברה, 3 כפות שמן זית, צלפים, מיץ ליים, צ ' ילי jalapeño קצוץ, אורגנו מיובש; לזרוק להתערבב היטב. מתענג טעם עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן להכין 1 שעה קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
מפזרים סטייקים משני הצדדים עם כמון, 3/4 כפית פלפל, ו 2 כפיות מלח גס.
חום שנותר 1 כף שמן זית במחבת גדולה כבדה על חום גבוה עד חם מאוד, על 2 דקות.
תוסיף סטייקים. לצרוב סטייקים עד השחמה מבושל בינוני נדיר, 6 עד 7 דקות לכל צד.
מעבירים סטייקים ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות.
חותך דק סטייקים לרוחב. פרוסות חופפות על צלחות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019