סטייק עם ברנז
סטייק עם Bernaise נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 449 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. אם יש לכם סטייק עין צלעות, מלח כשר, עלי טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. נסו ארוחת הכנה מראש 3 דקות סטייק Hoagies עם רוטב סטייק תוצרת בית, פאן פריד סטייק המבורגרים עם בצל יין אדום בגידה רזה של לורה, ו סטייק סינטה בגריל עם ראגו ירקות קיץ וצ'יפס סטייק (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הרוטב, לשים את חומץ שמפניה, יין לבן, שאלוט, 1 כף עלים טרגון, 1/4 מלח כפית, ו 1/4 פלפל כפית בסיר קטן. מביאים לרתיחה ומבשלים מעל חום בינוני במשך כ 5 דקות, עד התערובת מצטמצמת לכמה כפות. מגניב במקצת.
מניחים את התערובת מקורר עם חלמונים ביצה 1 כפית מלח בצנצנת של בלנדר להתמזג במשך 30 שניות. עם בלנדר על, לאט לשפוך את החמאה החמה דרך הפתח במכסה.
הוסף את 2 כפות הנותרים של עלים טרגון להתמזג רק לשנייה. אם הרוטב עבה מדי, מוסיפים כף יין לבן לרזה. שמור בטמפרטורת החדר עד ההגשה.
מתבלים את הסטייקים בנדיבות עם מלח ופלפל שחור גס בשני הצדדים.
מחממים שכבה דקה של שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה עד שהוא כמעט מעשן, ואז צורבים את הסטייקים בכל צד למשך דקה אחת. מנמיכים את החום נמוך ומבשלים את הסטייקים במשך כ 7 עד 10 דקות, הופך פעם אחת, עד נדיר מאוד באמצע.
הסר לצלחת, לכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום ולאפשר לשבת במשך 10 דקות.
הערה: כדי להפוך את הרוטב מראש, להכין שעה לפני ההגשה ולאפשר לו לשבת בבלנדר. לפני ההגשה, להוסיף 1 כף של מי ברז החמים להתמזג במשך כמה שניות.