סטייק עם רוטב צ'ימיצ'ורי (קרנה קון צ'ימיצ'ורי)
זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור יום ולנטין. אם יש לכם פלפל, מלח ופלפל, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סטייק ארגנטינאי עם רוטב פטרוזיליה: Carne y Chimichurri, Bistec Argentino al Chimichurri (סטייק עם רוטב Chimichurri), ו Chimichurri הטוב ביותר : מרינדה Chimichurri ורוטב סטייק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כל החומרים chimichurri במעבד מזון תהליך עד חלקה.
הסר סטייק מן שקית המרינדה ולהסיר כמה שיותר המרינדה ככל האפשר. תשליך את שאריות המרינדה.
מניחים את הסטייק על הגריל שחומם מראש ומבשלים 5 דקות בכל צד עבור doneness בינוני או לבשל עד לרמה הרצויה של doneness.
הסר מן הגריל ולאפשר לסטייק לנוח במשך 10 דקות. פורסים את הסטייק כנגד התבואה ומוסיפים רוטב צ 'ימיצ' ורי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.