סטייק פילה בקר עם חרדל-רוטב קוניאק
סטייק פילה בקר עם רוטב חרדל-קוניאק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 537 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שיני שום, שמן canolan, ענפי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות שיטאקי, סטייק פילה בקר עם יין אדום-רוטב טרגון, ו סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים סטייקים מכל הצדדים עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת גדולה כבדה על חום גבוה.
מוסיפים סטייקים וצורב עד חום, כ 2 דקות לכל צד. להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים 3 כפות חמאה, שום, טימין, רוזמרין למחבת. לבשל סטייקים כדי doneness הרצוי, מפנה מדי פעם ו צוף עם מיצי פאן, על 12 דקות עבור בינוני נדיר.
מעבירים סטייקים לתבנית אפייה קטנה ומתחממים בתנור.
יוצקים תוכן מחבת לתוך קערה קטנה. חזור 3 כפות טפטוף מקערה לאותו מחבת ומקום על אש גבוהה.
להוסיף שאלוט ו sauté 2 דקות.
מוסיפים קוניאק ונמל ומערבבים 1 דקה, מגרד את כל חתיכות משחימות.
מוסיפים מרק ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם ל -1 כוס, כ -12 דקות.
לטאטא חרדל דיז ' ון, ולאחר מכן נותרו 3 כפות חמאה קרה, 1 כף בכל פעם. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. תניח בצד.
מסדרים סטייקים על צלחות; לטאטא כל מיצים שהצטברו מן גיליון אפייה לרוטב. רוטב כפית על סטייקים ומגישים.