סטייק פילה בקר עם שורש סלרי מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייקים בשר טנדרלוין עם שורש סלרי גראטן. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 751 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, חמאה, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: פילה ממולאת בבשר בקר עם שעועית ירוקה ופירה שורש סלרי, מוקרם שורש סלרי, ו מוקרם שורש תפוח וסלרי.
הוראות
מורחים רבע משורש הסלרי בצלחת גראטן 1 ליטר רדודה. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. חזור עם פרוסות שורש הסלרי שנותרו כדי ליצור 4 שכבות; העונה בין כל שכבה.
יוצקים את השמנת על שורש הסלרי ונקודה עם כף 1 של חתיכות חמאה. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
הסר את רדיד ואופים במשך כ 30 דקות יותר, עד השחמה על גבי שורש הסלרי הוא רך כאשר פירסינג עם סכין.
בואו לעמוד במשך 15 דקות. תשאיר את התנור דולק.
במחבת גדולה אטומה, להמיס 1 כף החמאה בשמן הזית. מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל ומבשלים מעל חום בינוני עד שהקרום החום נוצר בתחתית, כ-3 דקות. להפוך את הסטייקים, להעביר את המחבת לתנור ומבשלים כ -12 דקות עבור מדיום-רייר.
מעבירים את הסטייקים לצלחות.
מוסיפים את חצי העגל למחבת ומביאים לרתיחה.
הסר את המחבת מן החום לטאטא את הנותרים 3 כפות חמאה, 1 כף בכל פעם. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל. כפית את הרוטב מעל ומסביב לסטייקים.
מקשטים כל סטייק עם ענף רוזמרין ומגישים חם עם שורש סלרי גראטן.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מקור יין נאפה עמק מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.