סטייקים flatiron בגריל עם עגבניות וטפנד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 398 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מיץ של תפוזים, שאלוט, גרגיר הנחלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סטייק פלטירון בגריל עם עגבניות וטפנד, סטייקים flatiron בגריל עם כרוב וריזוטו סלק, ו סטייק רצועת ניו יורק בגריל עם ממרח זיתים ירוק.
הוראות
1
מערבבים 1/3 כוס שמן זית, next4 מרכיבים, אנשובי, אם שימוש, בקערה asmall.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים עוד שמן זית לטנטפנד, אם תרצה. (לקבלת smoothersauce, ממרח זיתים בבלנדר מזון.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מניחים סטייק בתבנית אפייה גדולותועונה בנדיבות עם מלח. מערבבים orangezest ומיץ הנותרים 6 ingrediantsבקערה קטנה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס
6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
מורחים mixtureevenly על שני הצדדים של סטייק ולהמר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערך
6 סטייקים של 8 אונקיות
3
לבנות אש בינונית-חמה בגריל פחם,או לחמם גריל גז גבוה. סטייק גריל, turningonce, עד חרוך יפה, על 5 minuteson כל צד עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
העברה ללוח acarving ולתת לנוח במשך 5-10 דקות.
1
מסדרים עגבניות על שירותמלאסה. לפזר שאלוט ופטרוזיליה מעל;טפטוף עם שמן מתבלים עם מלח וpepper. בקערה בינונית, לזרוק בצבעי מיםעם 1 כף כל שמן ומיץ לימון.גרגיר הנחלים העונה לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
לא מגן מקומי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות פלורה ספרינגס נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.