קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

סטייק פלפל עם שמנת חזרת-צ'ייב

סטייק פלפל עם שמנת חזרת-צ'ייב
סטייק מפולפל עם קרם חזרת-צ'ייב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, שמנת, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכונים דומים: סטייק צרוב במחבת עם חמאה צ'ייב-חזרת, פילה מתובל ברוטב שמנת חזרת, ו חזיר מפולפל, שמנת חזרת וקרוסטיני רימונים.

הוראות

1
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עד מעורבב היטב. כיסוי וצינה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים סטייק בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף, ו פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מחבת כבדה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
בשרבשר
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מרכך בשרמרכך בשר
מחבתמחבת
4
מערבבים פלפל, חומץ, מלח ושום בקערה קטנה. לשפשף סטייק עם תערובת חומץ.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
שוםשום
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מניחים סטייק על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 2 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק