הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור), סטייק עם רוטב פלפל שחור, ו פלפל שחור צלוי סטייק סינטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות את הבשר עם כל המרכיבים המרינדה, על 15minutes.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
חום 1 כף שמן בווק או מחבת על חום גבוה.מוקפץ בקר עד הבשר הוא השחמה בצד החיצוני אבל עדיין pinkinside. צלחת החוצה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מחממים את השמן הנותר בווק או במחבת על חום גבוה. מערבבים שום וג ' ינג ' ר עד ארומטי, ולאחר מכן להוסיף את bellpepper הירוק, פלפל אדום, בצל, ופלפל שחור. מוקפץ עד שאתה מריח את הארומה מן החומרים בווק.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
להעביר את הבשר בחזרה לווק או מחבת. מוקפץ עד thebeef מבושל דרך ומרכז הבשר הוא כבר לא ורוד, על1-2 דקות. מנה החוצה ומגישים מיד עם אורז מאודה.