הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור), סטייק עם רוטב פלפל שחור, ו פלפל שחור צלוי סטייק סינטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות את הבשר עם כל המרכיבים המרינדה, על 15minutes.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
חום 1 כף שמן בווק או מחבת על חום גבוה.מוקפץ בקר עד הבשר הוא השחמה בצד החיצוני אבל עדיין pinkinside. צלחת החוצה ולהניח בצד.
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מחממים את השמן הנותר בווק או במחבת על חום גבוה. מערבבים שום וג ' ינג ' ר עד ארומטי, ולאחר מכן להוסיף את bellpepper הירוק, פלפל אדום, בצל, ופלפל שחור. מוקפץ עד שאתה מריח את הארומה מן החומרים בווק.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות