הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סטייק פלפל סיני (בקר מוקפץ עם בצל, פלפלים ורוטב פלפל שחור), סטייק עם רוטב פלפל שחור, ו פלפל שחור צלוי סטייק סינטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות את הבשר עם כל המרכיבים המרינדה, על 15minutes.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
חום 1 כף שמן בווק או מחבת על חום גבוה.מוקפץ בקר עד הבשר הוא השחמה בצד החיצוני אבל עדיין pinkinside. צלחת החוצה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מחממים את השמן הנותר בווק או במחבת על חום גבוה. מערבבים שום וג ' ינג ' ר עד ארומטי, ולאחר מכן להוסיף את bellpepper הירוק, פלפל אדום, בצל, ופלפל שחור. מוקפץ עד שאתה מריח את הארומה מן החומרים בווק.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
להעביר את הבשר בחזרה לווק או מחבת. מוקפץ עד thebeef מבושל דרך ומרכז הבשר הוא כבר לא ורוד, על1-2 דקות. מנה החוצה ומגישים מיד עם אורז מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושל
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל