קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות11
מגזין

סטייק צ'יפס בגריל

סטייק צ'יפס בגריל
אם אתה רוצה להוסיף לרפרטואר שלך עוד מתכונים ידידותיים ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-Fodmap , אולי סטייק צ'יפס בגריל הוא מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 5 מנות עם 488 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -28 גרם שומן כל אחת. תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם חרדל קריאולי, רוטב חריף, מלח ופלפל כשר וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. זה עובד היטב בתור תוספת זולה מאוד. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 61% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייק סינטה בגריל עם ראגו ירקות קיץ וצ'יפס סטייק , סטייק סינטה בגריל עם ראגו ירקות קיץ וצ'יפס סטייק , וסטייק סינטה בגריל עם ראגו ירקות קיץ וצ'יפס סטייק .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר גדול של מים קרים. מביאים תפוחי אדמה לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים מעט אך לא מבושלים במשך כ-10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מסננים את תפוחי האדמה ומייבשים היטב. פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות, בערך 6 לתפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
5
בקערה גדולה, טורפים יחד את שמן הזית, שפשוף יבש, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
מוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה ומערבבים. צולים את תפוחי האדמה עד שהם מזהיבים ופריכים כולה, כ-10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
מעבירים את תפוחי האדמה לקערת הגשה או מגש ומגישים עם רוטב חרדל קריאולי.
מרכיבים שתצטרך
חרדל קריאוליחרדל קריאולי
רוטב טבילהרוטב טבילה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
מערבבים את כל המרכיבים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס