קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות11
מגזין

סטייק צ'יפס בגריל

סטייק צ'יפס בגריל
אם אתה רוצה להוסיף לרפרטואר שלך עוד מתכונים ידידותיים ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-Fodmap , אולי סטייק צ'יפס בגריל הוא מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכיל 5 מנות עם 488 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -28 גרם שומן כל אחת. תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם חרדל קריאולי, רוטב חריף, מלח ופלפל כשר וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. זה עובד היטב בתור תוספת זולה מאוד. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 61% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייק סינטה בגריל עם ראגו ירקות קיץ וצ'יפס סטייק , סטייק סינטה בגריל עם ראגו ירקות קיץ וצ'יפס סטייק , וסטייק סינטה בגריל עם ראגו ירקות קיץ וצ'יפס סטייק .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר גדול של מים קרים. מביאים תפוחי אדמה לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים מעט אך לא מבושלים במשך כ-10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מסננים את תפוחי האדמה ומייבשים היטב. פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות, בערך 6 לתפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
5
בקערה גדולה, טורפים יחד את שמן הזית, שפשוף יבש, ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה ומערבבים. צולים את תפוחי האדמה עד שהם מזהיבים ופריכים כולה, כ-10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
7
מעבירים את תפוחי האדמה לקערת הגשה או מגש ומגישים עם רוטב חרדל קריאולי.
מרכיבים שתצטרך
חרדל קריאוליחרדל קריאולי
רוטב טבילהרוטב טבילה
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מערבבים את כל המרכיבים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך