קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

סטייק צד מתובל

סטייק צד מתובל
והוא יספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך.1. רוטב, סטייק בקר צלע, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סטייק צלע, סטייק צלע, ו סטייק צלע (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריל חום לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
סטייק מברשת עם 2 כפות. רוטב סטייק. גריל 16 עד 18 דקות. או עד doneness בינוני, פונה אחרי 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
הסר ללוח גילוף; אוהל עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
בואו לעמוד 5 דקות.
5
בינתיים, מערבבים את רוטב הסטייק שנותר עם כל שאר החומרים בסיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה; מבשלים על חום בינוני-נמוך 2 דקות. או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייקרוטב סטייק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
7
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו Beringer האוול הר בנקרופט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק