קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

סטייק צלוי עם נקטרינות

סטייק צלוי עם נקטרינות
סטייק צלוי עם נקטרינות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 467 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, בירה ללא אלכוהול, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו סטייק צלע עם גבינה כחולה-נקטרינות דבש ותירס עם חמאה בזיליקום, סטייק צלוי עם מוג'ו מנטה-כוסברה וגזר בגריל וגזר לבן, ו סטייק צלוי צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת זכוכית רדודה או צלחת פלסטיק, או שקית פלסטיק לאחסון מזון, לערבב את כל החומרים למעט בשר ונקטרינות.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הפוך חתכים על 1/2 אינץ ' זה מזה ו 1/8 אינץ עמוק דפוס יהלום בשני הצדדים של בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מניחים בשר בקר במרינדה בקערה; לפנות מעיל. כיסוי צלחת או שקית חותם; לקרר, מפנה מדי פעם, לפחות 4 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר בשר מן המרינדה; מרינדה מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
מכסים ובשר בקר על אש בינונית 12 עד 14 דקות עבור doneness בינוני (160F), צחצוח מדי פעם עם מרינדה ולהפוך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הוסף נקטרינות לגריל במשך 5 דקות האחרונות של צלייה, מפנה פעם אחת צחצוח לעתים קרובות עם מרינדה. תיפטר מכל המרינדה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
חותכים בשר באלכסון על פני תבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מגישים עם נקטרינות.
מרכיבים שתצטרך
נקטרינהnameנקטרינהname

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. Wild & Wilder המרלו המציגים עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Wild & Wilder המרלו המציגים
Wild & Wilder המרלו המציגים
המציגה מלאה שזיף עשיר ופרי דמסון על האף. אלון המשמש הוא מתבלט על החיך אשר נשלט על ידי טעמי ברי אדומים עשירים תוך הצגת גם ניואנסים ארציים עדינים. היין אלגנטי ומשיי עם גימור ארוך.