קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

סטייק צלוי עם רוטב שמנת גורגונזולה ואספרגוס

סטייק צלוי עם רוטב שמנת גורגונזולה ואספרגוס
סטייק צלוי עם רוטב שמנת Gorgonzola ואספרגוס נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 706 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך שמן זית, סוכר, גבינת gorgonzola, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סטייק צלוי עם רוטב שמנת Gorgonzola, סטייק צלוי ואספרגוס עם חמאה Béarnaise, ו סטייק צלוי עם תירס, סלט עגבניות ואספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כף חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
3
מוסיפים את השמנת הכבדה ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
4
לטאטא בגורגונזולה עד שהוא נמס. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
GorgonzolaGorgonzola
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מחממים מחבת גריל על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
6
מברישים את הסטייק בקלילות עם 1 כף שמן זית ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל סטייק, 4 עד 5 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר, מפנה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
הסר מהחום ולכסות בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
תן לסטייק לנוח 5 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
9
בינתיים, לשלב את הסוכר, פפריקה ואבקת בצל בקערה קטנה. שמור 4 כפיות ולאחסן את השאר במיכל אטום. (תיבול ישמור במזווה עד 6 חודשים.)
מרכיבים שתצטרך
אבקת בצלאבקת בצל
תיבולתיבול
פפריקהפפריקה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מערבבים את המקל של חמאה מרוככת עם 3 כפיות של תיבול בקערה קטנה; מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
לזרוק את האספרגוס עם הנותרים 1 כפית לערבב תיבול ברביקיו 1 כף שמן זית; להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים את האספרגוס במחבת גריל על חום בינוני עד מכרז, הופך פעם אחת, על 6 דקות בסך הכל. מילואים 4 גבעולים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ברביקיותיבול ברביקיו
מלח ופלפלמלח ופלפל
אספרגוסאספרגוס
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
12
שמור רבע מהסטייק לשימוש נוסף; חתוך את השאר לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. למעלה עם רוטב שמנת gorgonzola, הזמנת כ 1/2 כוס לשימוש נוסף, ומגישים עם האספרגוס וכמה חמאת ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
GorgonzolaGorgonzola
אספרגוסאספרגוס
חמאהחמאה
סטייק.סטייק.
13
צילום: טינה רופ

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס Sangiovese, מונית, מרלו "Scosso" תערובת. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.