סטייק צלוי עם רוטב שמנת Gorgonzola ואספרגוס נטול גלוטן, מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 706 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך שמן זית, סוכר, גבינת gorgonzola, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סטייק צלוי עם רוטב שמנת Gorgonzola, סטייק צלוי ואספרגוס עם חמאה Béarnaise, ו סטייק צלוי עם תירס, סלט עגבניות ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים 1 כף חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד מכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
3
מוסיפים את השמנת הכבדה ומבשלים עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
4
לטאטא בגורגונזולה עד שהוא נמס. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
Gorgonzola
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מחממים מחבת גריל על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
6
מברישים את הסטייק בקלילות עם 1 כף שמן זית ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל סטייק, 4 עד 5 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר, מפנה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גריל
7
הסר מהחום ולכסות בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
8
תן לסטייק לנוח 5 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
9
בינתיים, לשלב את הסוכר, פפריקה ואבקת בצל בקערה קטנה. שמור 4 כפיות ולאחסן את השאר במיכל אטום. (תיבול ישמור במזווה עד 6 חודשים.)
מרכיבים שתצטרך
אבקת בצל
תיבול
פפריקה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מערבבים את המקל של חמאה מרוככת עם 3 כפיות של תיבול בקערה קטנה; מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
לזרוק את האספרגוס עם הנותרים 1 כפית לערבב תיבול ברביקיו 1 כף שמן זית; להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים את האספרגוס במחבת גריל על חום בינוני עד מכרז, הופך פעם אחת, על 6 דקות בסך הכל. מילואים 4 גבעולים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ברביקיו
מלח ופלפל
אספרגוס
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
12
שמור רבע מהסטייק לשימוש נוסף; חתוך את השאר לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. למעלה עם רוטב שמנת gorgonzola, הזמנת כ 1/2 כוס לשימוש נוסף, ומגישים עם האספרגוס וכמה חמאת ברביקיו.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס Sangiovese, מונית, מרלו "Scosso" תערובת. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.