קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סטייק צלע במרינדה

סטייק צלע במרינדה
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אם $1.32 למנה נופל בתקציב שלך, סטייק צלע במרינדה יכול להיות מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם דבש, שרי בישול, פתיתי פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: סטייק צלע במרינדה, סטייק צלע במרינדה, ו סטייק צלע במרינדה.

הוראות

1
לשלב את כל החומרים בכלי זכוכית או קרמיקה.
2
הסר סטייק פלנק מהחבילה ולתת לו שטיפה מהירה. מעיל שני הצדדים של הבשר עם מרינדה. להכניס למקרר לפחות 3 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
הסר את הסטייק מן המרינדה ומניח על צלחת בזמן שאתה מחמם את מחבת הגריל. הקפד להפעיל את מאוורר פליטה תקורה שלך כמו תהליך הבישול יכול להיות מעושן למדי. כאשר המחבת חמה מאוד, מניחים את הסטייק בזווית קלה כמו זה עושה עבור סימני גריל מושכים יותר. מבשלים בלי לגעת במשך כ 1 ½ עד 2 דקות. לסובב את הבשר על 45 מעלות, לשמור אותו באותו צד, ומבשלים עוד 1 ½ דקות.עכשיו להעיף אותו לצד השני. קוק משתמש באותה שיטה בצד השני, בישול במשך 1 1/2 דקות, ואז לסובב אותו ולסיים את תהליך הבישול. אני מבשל את פס האגף בינוני נדיר, אשר בדרך כלל לוקח בערך 5 עד 7 דקות זמן הבישול הכולל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את הבשר ללוח חיתוך ולתת לו לנוח כמה דקות לפני חיתוך.כאשר אתה מוכן, דק לחתוך את הבשר נגד התבואה. זה אומר למצוא את הקווים הכיווניים בגרגר הבשר ולפרוס בניצב אליו. רוטב אופציונלי שנוי במחלוקת: לפני צלייה סטייק האגף, מסננים את המרינדה לתוך סיר קטן. זרוק את מה שנשאר במסננת.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיפים חצי כוס מים למרינדה. מרתיחים את המרינדה תוך חימום הגריל לבשר ולהוסיף 10 דקות נוספות. הנקודה של רתיחה, כמובן, היא לקחת כל סיכון של חיידקים מן המרינדה. כמו כן, על ידי רותחים במשך עשר עד חמש עשרה דקות, הרוטב יפחית מעט להתעבות. ואז פשוט כפית קצת לתוך צלחת ולהשתמש בו כרוטב טבילה לבשר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק