סטייק צלע מגולגל עם פרושוטו ובזיליקום
סטייק צלע מגולגל עם פרושוטו ובזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 524 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו יין אדום סטייק צלע במרינדה מלא Prosciutto, Fontinan ובזיליקום עם הפחתת קברנה-שאלוט, סטייק מגולגל ממולא, ו מתכון סטייק צלע מגולגל (מתכונים דומים).
הוראות
להדליק אש חמה בגריל או לחמם מראש את התנור ל 35
בקערה גדולה, לשלב את פירורי הלחם עם פטרוזיליה, פונטינה, זיתים, פרמזן, 2 כפות שמן זית ו 1 כף טימין.
להניח את הסטייק על משטח עבודה עם קצה קצר מולך. לחץ על יד אחת שטוחה על הבשר כדי לייצב אותו. באמצעות סכין ארוכה, חדה, לעשות חתך אופקי בצד ארוך של הסטייק כדי בתוך 1/2 אינץ ' של הקצה השני. פתח את סטייק האגף כמו ספר.
מכסים את הצד החתוך של הסטייק עם הפרושוטו פרוסות, ולאחר מכן עם שכבה של עלי בזיליקום.
מורחים את תערובת פירור הלחם על גבי. החל בצד הפונה אליך, להפשיל בחוזקה את הסטייק סביב המילוי. באמצעות מחרוזת מטבח, לקשור את הגליל ב 4 או 5 מקומות.
בקערה קטנה, לשלב את הנותרים 1 כף שמן זית 2 כפיות של טימין עם מלח, שום ופלפל. שפשף את התערובת על כל הסטייק מגולגל.
בנק הגחלים לצד אחד של הגריל או לכבות צד אחד של הגריל. גריל הסטייק על חום גבוה עד השחמה בכל רחבי, 8 עד 10 דקות; להפוך את הסטייק 4 פעמים כפי שהוא מבשל. הזז את הבשר מן החום הישיר ואת הגריל במשך 15 עד 20 דקות, או עד מדחום מיידי רושם 120 עד 125 עבור בינוני נדיר. לחלופין, לחמם מחבת ovenproof גדולה.
מוסיפים את הסטייק מגולגל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, 8 עד 10 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הסטייק במשך 20 עד 30 דקות, או עד שמד חום מיידי רושם 120 עד 125 עבור מדיום רייר.
להעביר את הסטייק מגולגל ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 10 דקות. השליכו את המיתרים וחתכו את חציית הסטייק בעובי של 1/2 אינץ'.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.