קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

סטייק צלע מגולגל עם פרושוטו ובזיליקום

סטייק צלע מגולגל עם פרושוטו ובזיליקום
סטייק צלע מגולגל עם פרושוטו ובזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 524 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו יין אדום סטייק צלע במרינדה מלא Prosciutto, Fontinan ובזיליקום עם הפחתת קברנה-שאלוט, סטייק מגולגל ממולא, ו מתכון סטייק צלע מגולגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להדליק אש חמה בגריל או לחמם מראש את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
בקערה גדולה, לשלב את פירורי הלחם עם פטרוזיליה, פונטינה, זיתים, פרמזן, 2 כפות שמן זית ו 1 כף טימין.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
להניח את הסטייק על משטח עבודה עם קצה קצר מולך. לחץ על יד אחת שטוחה על הבשר כדי לייצב אותו. באמצעות סכין ארוכה, חדה, לעשות חתך אופקי בצד ארוך של הסטייק כדי בתוך 1/2 אינץ ' של הקצה השני. פתח את סטייק האגף כמו ספר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מכסים את הצד החתוך של הסטייק עם הפרושוטו פרוסות, ולאחר מכן עם שכבה של עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
פרושוטופרושוטו
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
5
מורחים את תערובת פירור הלחם על גבי. החל בצד הפונה אליך, להפשיל בחוזקה את הסטייק סביב המילוי. באמצעות מחרוזת מטבח, לקשור את הגליל ב 4 או 5 מקומות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
מים נוספיםמים נוספים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6
בקערה קטנה, לשלב את הנותרים 1 כף שמן זית 2 כפיות של טימין עם מלח, שום ופלפל. שפשף את התערובת על כל הסטייק מגולגל.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
7
בנק הגחלים לצד אחד של הגריל או לכבות צד אחד של הגריל. גריל הסטייק על חום גבוה עד השחמה בכל רחבי, 8 עד 10 דקות; להפוך את הסטייק 4 פעמים כפי שהוא מבשל. הזז את הבשר מן החום הישיר ואת הגריל במשך 15 עד 20 דקות, או עד מדחום מיידי רושם 120 עד 125 עבור בינוני נדיר. לחלופין, לחמם מחבת ovenproof גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מוסיפים את הסטייק מגולגל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
9
מעבירים את המחבת לתנור וצולים את הסטייק במשך 20 עד 30 דקות, או עד שמד חום מיידי רושם 120 עד 125 עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן1/2 ליטר שמנת חמוצה ללא שומן
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
להעביר את הסטייק מגולגל ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 10 דקות. השליכו את המיתרים וחתכו את חציית הסטייק בעובי של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
לשרת.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו מנהל
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.