סטייק צרוב עם רוטב צ'ימיצ' ורי
סטייק צרוב עם רוטב צ'ימיצ' ורי לוקח בערך 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 608 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו צ'ילי, זרעי כמון, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הלטינית-אמריקאית הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 97% וזה אדיר. נסו סלט סטייק צלע עם רוטב צ'ימיצ' ורי, סלט סטייק צרוב עם רוטב אבוקדו שמנת, ו סטייק אסיאתי צרוב ופטריות על ירקות מעורבים עם רוטב ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את רוטב chimichurri, טוסט הזרעים במחבת קטנה ללא מקל במשך 30 שניות בערך, עד שהם מריחים ריחני. עצה לתוך קערה קטנה ומערבבים פטרוזיליה קצוצה, צ ' ילי, טימין, שמן וחומץ. מתבלים היטב עם פלפל אתה יכול להוסיף מלח רק לפני ההגשה.
שים את הסטייק על צלחת ותשפשף על רבע מהרוטב. השאירו את הסטייק במרינדה בטמפרטורת החדר למשך כ-30 דקות. אם אתה עושה קדימה צינה עד 2 שעות, ואז להביא מהמקרר על 15 דקות לפני שאתה רוצה לבשל אותו.
מחממים ברביקיו, מחבת מחבת או מחבת משומנת עד ממש חם. מתבלים את הסטייק ואת הרוטב עם מלח, ואז מבשלים את הסטייק עבור 2-3 דקות בכל צד בהתאם לעובי ואיך אתה אוהב את הבשר מבושל.
מגישים על לוח, ואז לחתוך לרצועות דקות כמו שאתה אוכל כפיות על ההלבשה הנותרת.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.