קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

סטייק קולב עם סלט בולגור חם

סטייק קולב עם סלט בולגור חם
סטייק קולב עם סלט בולגור חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 56 גרם חלבון 64 גרם של שומן, וסך הכל 1005 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו שום, גזר, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סטייק קולב עם סלט בולגור חם, סלט סטייק קולב של זאק פלאצ'יו, ו רוטב סטייק קל עם סטייק צרוב מתלה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
2
בקערה קטנה, מחית את השום, כמון, 1 כף מלח 1 כפית פלפל עם 2 כפות שמן; לשפשף את כל הסטייק. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, בתבנית אפייה בינונית, מערבבים את הבורגור והקינמון. מערבבים ב 2 כפות של השמן ואת המים הרותחים ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך 20 דקות, עד שהמים נספגים לחלוטין. Fluff את הבורגול עם מזלג, ואז לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
4
בסיר גדול, להמיס את החמאה ב 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד בקושי מתרכך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הגזר ואת לפת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 2 דקות, עד שהתרככו.
מרכיבים שתצטרך
7
הוסף את המניה ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהירקות רכים, 10 דקות. מערבבים את הירקות והנוזל לתוך הבורגור עם מיץ לימון, פטרוזיליה, מנטה ו 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
8
במחבת עמיד, לחמם את הנותרים 1 כף שמן מערבולת כדי מעיל המחבת.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הסטייק ומבשלים על אש גבוהה, הופכים פעם אחת, עד להשחמה, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 25 דקות, הופכים פעם אחת, עד שמד חום מיידי מוכנס לחלק העבה ביותר רושם 13
11
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות. חותכים דק את הסטייק ומגישים עם הבורגור.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Darioush חתימה מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
מרלו עם חתימה של דריוש
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק