קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

סטייק שוויצרי ורוטב

סטייק שוויצרי ורוטב
סטייק ורוטב שוויצרי יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 56 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-10 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית נסו Slow-Cooker סטייק שוויצרי ורוטב, פטריות לבישול איטי סטייק שוויצרי ורוטב, ו סטייק שוויצרי קל: סטייק קובייה לבבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים בשר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מניחים בשר ב 3 1/2 - כדי 4 ליטר בישול איטי, זרועים בצל ופטריות עם נוזל בין שכבות של בשר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
יוצקים מרק על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
4
מכסים ומבשלים על חום נמוך הגדרת 7 עד 8 שעות או עד בשר רך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס Sangiovese, מונית, מרלו "Scosso" תערובת. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.