סטייק שוויצרי ורוטב
סטייק ורוטב שוויצרי יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 56 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-10 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית נסו Slow-Cooker סטייק שוויצרי ורוטב, פטריות לבישול איטי סטייק שוויצרי ורוטב, ו סטייק שוויצרי קל: סטייק קובייה לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר ב 3 1/2 - כדי 4 ליטר בישול איטי, זרועים בצל ופטריות עם נוזל בין שכבות של בשר.
מכסים ומבשלים על חום נמוך הגדרת 7 עד 8 שעות או עד בשר רך.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס Sangiovese, מונית, מרלו "Scosso" תערובת. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.