סטייקים Cajun טורקיה עם סלסה אננס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של Cajun, אז תנו הזדמנות ל סטייקים טורקיה Cajun עם אננס salsan. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 53 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 517 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן חמניות, צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. 47 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה אדיר. נסו סלמון קייג'ון בגריל עם סלסה אננס עגבניות, עוטפת טורקיה Cajun עם סלסה sweetcorn, ו כריך הודו עם סלסה אננס (מתכונים דומים).
הוראות
שמור 2 כפות של הבצל לסלסה.
מחממים את השמן בסיר ומבשלים את הבצל שנותר וחצי הפלפל במשך 4 דקות או עד מתרכך וצבעוני. מערבבים את האורז, ואז לשפוך את המניה.
מוסיפים את השעועית והכליות וקורט של מלח. מביאים לרתיחה, מערבבים פעם אחת, מכסים את המחבת, ואז להפחית את החום לרתיחה עדינה. מבשלים 15 דקות עד שהאורז רך והנוזל נספג.
אבק סטייקים טורקיה עם תבלין Cajun ומחבת או ומטגנים במחבת שאינה מקל במשך כ 4-6 דקות בכל צד עד מבושל דרך.
חותכים את האננס לחתיכות קטנות ומערבבים יחד עם בצל אדום שמורות, פלפל, צ ' ילי ירוק ומיץ ליים. כפית קצת סלסה על כל סטייק ומגישים עם האורז.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו מחוז Peju. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה