קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

סטייקים אכולי דשא עם קלמטה-זית Chimichurri

סטייקים אכולי דשא עם קלמטה-זית Chimichurri
מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו סטייקים אכולי דשא עם קלמטה-זית Chimichurri, סטייקים צלויים עם צלעות ברוטב בלסמי-קפר ויניגרט, ו סטייקים בקר Federloin בשר עם פטריות מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן במחבת heavymedium מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים שום פרוס, פלפל אדום, ועלי. מערבבים עד ריחני, על1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
להוסיף שאלוט ו sautéuntil רק שקוף, על 2minutes.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4
הסר מהחום; מערבבים בפרסלי, זיתים וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
5
הוסף 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מוסיפים מי מור על ידי כפית חופנים כדי דק. צ 'ימיצ' ורי העונה עםזלט ופלפל. לעשות קדימה: יכול bemade 2 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
8
לשפשף סטייקים עם 1 כף שמן שום לחוץ.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
9
Sprinkleboth צדדים של כל סטייק עם 1 / 2tespoon פפריקה, 1/4 מלח כפית, קאיין, וכמות גדולה של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30minutes או עד 2 שעות.
11
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
Brushheavy מחבת גדולה מאוד תנור הוכחה (עדיף ברזל יצוק) עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
חום מעל חום גבוה עד כמעטמדליק.
14
תוסיף סטייקים. קוק לא ממולח, בערך 5 דקות. Turnsteaks ולהעביר מחבת tooven. צלוי עד מיד readthermometer מוכנס אופקיסטייקים רושמים 110°f to115°f עבור נדיר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
תן לסטייקים לנוח 5 דקות.פרוסה דקה לרוחב. Spoonchimichurri נגמר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.