סטייקים טונה עם בצל מקורמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייקים טונה עם בצל מקורמל. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, בצל, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: סטייקים Blackstrap עם בצל מקורמל, סטייקים מפולפלים עם בצל מקורמל, ו סטייקים צרובים עם בצל מקורמל & Gorgonzola.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני עד חם.
מוסיפים בצל; מבשלים כ -15 דקות או עד בצל זהוב חום, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פלפל, עלה דפנה ויין. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
להעביר בצל לצד המחבת. במידת הצורך, להוסיף שמן נוסף למחבת. תגביר את החום לגבוה.
מוסיפים סטייקים טונה; מבשלים כ 3 דקות או עד השחמה משני הצדדים.
להפחית את החום בינוני; לבשל 4 עד 6 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, ערבוב בצל מדי פעם.
מגישים סטייק טונה עם בצל.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מרלו מחוז Peju. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 38 דולר לבקבוק.
![מרלו מחוז פג ' ו]()
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה