סטייקים טריים מצופים בעשב בשר בקר עם רוטב פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייקים בשר בקר מצופים עשב טרי עם רוטב פטריות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 227 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות יין אדום, סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות שיטאקי, ו פילה בקר עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים. מעיל שני הצדדים של סטייקים עם ספריי בישול; לשפשף סטייקים באופן שווה עם תערובת טימין.
מניחים סטייקים על מדף של מחבת מטאטא או צלייה מצופה ספריי בישול; אופים ב 450 במשך 8 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של דוניות.
כדי להכין רוטב, שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף 1/2 כפית טימין, פטריות, ו 4 שיני שום; לבשל 5 דקות או עד פטריות מכרז.
מוסיפים מרק ויין; מביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת בחצי (כ 4 דקות).
מערבבים מים וקורנפלור בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קורנפלור למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד מעט מעובה, תוך ערבוב כל הזמן.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מרלו עמק אלכסנדר עמק Matanzas קריק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.