סטייקים כבש במרינדה בלחם שטוח
אם יש לך לחם נאן, מיץ לימון, יוגורט טבעי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייקים כבש במרינדה עם סלט שעורה, סטייקים כבש במרינדה יין אדום עם צ'יפס, ו סטייקים כבש במרינדה עם עגבניות צלויות פפריקה & לרסק butterbean.
הוראות
שים את הטלה בקערה, מתבשל בנדיבות עם מלח ופלפל, ואז לשפוך מעל חצי מיץ לימון. מערבבים היטב ולהשאיר להשרות במשך 10 דקות.
בינתיים, לקלף ולחצות את המלפפון ולהסיר את הזרעים עם כפית. בערך קוביות המלפפון ומערבבים אותו עם מיץ לימון הנותרים וחצי היוגורט. תניח בצד.
יוצקים את היוגורט הנותר על הכבש ומערבבים היטב.
הניחו את הטלה על רשת הברביקיו ובישלו במשך 5 דקות-מתחת צריך להיראות כהה למדי כמו מבשל היוגורט. הפוך את הטלה מעל ומבשל במשך 5 דקות נוספות, ואז למקם על לוח ולהשאיר לנוח בזמן שאתה מחמם את הנאן על הברביקיו. חותכים את הטלה לרצועות עבות עיפרון, ואז חותכים את הנאן לשניים. כפית ברוטב מלפפון העליון עם כבש ומיצים שלה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.