קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

סטייקים כבש במרינדה בלחם שטוח

סטייקים כבש במרינדה בלחם שטוח
אם יש לך לחם נאן, מיץ לימון, יוגורט טבעי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטייקים כבש במרינדה עם סלט שעורה, סטייקים כבש במרינדה יין אדום עם צ'יפס, ו סטייקים כבש במרינדה עם עגבניות צלויות פפריקה & לרסק butterbean.

הוראות

1
מחממים את הברביקיו.
2
שים את הטלה בקערה, מתבשל בנדיבות עם מלח ופלפל, ואז לשפוך מעל חצי מיץ לימון. מערבבים היטב ולהשאיר להשרות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בינתיים, לקלף ולחצות את המלפפון ולהסיר את הזרעים עם כפית. בערך קוביות המלפפון ומערבבים אותו עם מיץ לימון הנותרים וחצי היוגורט. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
4
יוצקים את היוגורט הנותר על הכבש ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5
הניחו את הטלה על רשת הברביקיו ובישלו במשך 5 דקות-מתחת צריך להיראות כהה למדי כמו מבשל היוגורט. הפוך את הטלה מעל ומבשל במשך 5 דקות נוספות, ואז למקם על לוח ולהשאיר לנוח בזמן שאתה מחמם את הנאן על הברביקיו. חותכים את הטלה לרצועות עבות עיפרון, ואז חותכים את הנאן לשניים. כפית ברוטב מלפפון העליון עם כבש ומיצים שלה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
נאןנאן

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של הר לה ג ' וטה האוול עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.