סטייקים כבש עם אפונה ונענע
אם $1.01 למנה נופל בתקציב שלך, סטייקים כבש עם אפונה ונענע יכול להיות נהדר ללא גלוטן, ו מתכון לנסות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם יורה אפונה, שמן זית, מנטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פשטידות כבש עם אפונה ונענע, צלעות כבש עם פירה אפונה ונענע, ו מתלה כבש עם רוטב קוקוס-מנטה ואפונה מזוגגת (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים את הקורנית, ואז מועכים אותו בעלי ומלט עם קמצוץ גדול של מלח. מערבבים בשמן זית וטחינה של פלפל.
צחצח את הטלה והנח בצד למשך שלושים דקות.
מרתיחים את האפונה במים מומלחים קלות עד רך. בינתיים, לשים את עלי נענע, חמאה, וקורט של מלח לתוך בלנדר או מעבד מזון וגאון עד חלקה.
מסננים את האפונה ומכינים אותם בבלנדר או במעבד עם חמאת מנטה עד שיש לך קרם עבה, ירוק. אם אתה צריך לשמור את זה חם, לשים אותו בקערה מכוסה בנייר אלומיניום במחבת של מים חמים.
גריל הטלה משני הצדדים עד מבחוץ יש crisped והפנים הוא עדיין ורוד ועסיסי רוז. בהתאם לעובי הטלה שלך ואת החום של הגריל שלך, זה ייקח בערך ארבע דקות בכל צד.
מחלקים את קרם האפונה בין ארבע צלחות חמות.
מניחים את הטלה מבושל על גבי, ואז קומץ של יורה אפונה על הטלה. לנער קצת שמן זית על יורה כבש אפונה לשרת.