סטייקים ללא צלעות עם קילה צ'ימיצ' ורי והרים של פטריות עם צ'יפוטלה מעושן ותרד נבול
זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל דרום אמריקאי. לכו לחנות ותרימו עלי מרווה, צ'יפוטלה באדובו, עלי קורנית גבעולים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 85%. נסו סטייקים עם רצועה מעושנת ברוטב צ'ימיצ' ורי, סלט תרד נבול עם פטריות בלסמיות, ו חסה נבולה הר סמוקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
טפיחה צלע-עיניים יבשות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות
2
טפטוף שמן זית כתית אקסטרה על פני כל צד של הסטייקים ואז מתבלים אותם בתערובת תיבול גריל ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
6 ג'ינג'רס מפוררים דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הכן chimichurri: ערימת עשבי תיבול יחד דק קוצצים. קוצצים בגסות 2 שיני השום, בהזמנת ציפורן אחת גדולה שנותרה סדוקה הרחק העור אבל שלם.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
4
מוסיפים שום קצוץ גס עשבי תיבול לטחון אותם יחד, חיתוך אפילו עדין יותר, ולאחר מכן להעביר לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הבצל האדום קצוץ דק ואת גרידת 1 לימון. לאחר הלימון כבר זינק, לחתוך אותו טריזים ושמורה. כדי עשבי תיבול ובצל, להוסיף 3 כפות (גלגל העין זה) חומץ יין אדום, התזה של מים על 1/3 כוס שמן זית כתית מעולה. מערבבים לשלב את chimichurri ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כסף ללא נעליים
צ 'ימיצ' ורי.
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
למלא כיור או קערה גדולה עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
הסר גבעולים מתרד ולהוסיף למים. להתסיס את העלים כדי לשחרר את חצץ מחובר לעלים. חזור על תהליך זה, בדיקת עלים כמו שאתה הולך עד שהם חופשיים מחול. יבש בתוך טווה סלט או על שכבות של מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
טווה סלט
אבקת ציר עוף של גויה®
8
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להוסיף 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת, ולאחר מכן להוסיף את צ ' יפוטלה ב אבובו, בצל פרוס ופטריות. אם אתה משתמש אבקת צ ' יפוטלה, להוסיף בצל ופטריות תחילה אז העונה עם האבקה. מבשלים את הפטריות והבצל, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות. אין להוסיף מלח ופלפל המלח ימשוך נוזל מתוך הפטריות, להאט את תהליך בראונינג.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מחממים מחבת תחתית כבדה וצורבים את הסטייקים במשך כ 4 עד 5 דקות בכל צד עבור מדיום רייר למדיום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הוסף 2 דקות עבור בינוני עד בינוני היטב doneness. לאחר מבושל, לתת בשר לנוח 5 או 10 דקות עבור מיץ להפיץ מחדש.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
מים כדי לאפשר
12
לאחר הפטריות רכות, קוצצים בגסות את התרד ומקפלים לתוך המחבת בקבוצות עד נבול משולב באופן מלא. מתבלים את התערובת עם מלח ופלפל ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
לחם Char תחת broiler, לשפשף אותו עם ציפורן הנותרים של שום, חמאה הלחם ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
שום גויה®
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
14
מניחים את הלחם הקלוי על צלחות ומעל כל פרוסה עם סטייק שלם. הלחם יתפוס מיצי בשר כפי שאתה לסעוד. מעל הסטייקים עם כמה שייקים של ווסטרשייר וכפית נדיבה של צ 'ימיצ' ורי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
צ 'ימיצ' ורי.
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
מים כדי לאפשר
15
מגישים "הרים" של פטריות מעושנות ותרד לצד הסטייקים.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות יין גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.