קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

סטייקים ללא צלעות עם קילה צ'ימיצ' ורי והרים של פטריות עם צ'יפוטלה מעושן ותרד נבול

סטייקים ללא צלעות עם קילה צ'ימיצ' ורי והרים של פטריות עם צ'יפוטלה מעושן ותרד נבול
זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל דרום אמריקאי. לכו לחנות ותרימו עלי מרווה, צ'יפוטלה באדובו, עלי קורנית גבעולים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 85%. נסו סטייקים עם רצועה מעושנת ברוטב צ'ימיצ' ורי, סלט תרד נבול עם פטריות בלסמיות, ו חסה נבולה הר סמוקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
טפיחה צלע-עיניים יבשות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעותסטייק צלעות
2
טפטוף שמן זית כתית אקסטרה על פני כל צד של הסטייקים ואז מתבלים אותם בתערובת תיבול גריל ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
6 ג'ינג'רס מפוררים דק6 ג'ינג'רס מפוררים דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
הכן chimichurri: ערימת עשבי תיבול יחד דק קוצצים. קוצצים בגסות 2 שיני השום, בהזמנת ציפורן אחת גדולה שנותרה סדוקה הרחק העור אבל שלם.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
4
מוסיפים שום קצוץ גס עשבי תיבול לטחון אותם יחד, חיתוך אפילו עדין יותר, ולאחר מכן להעביר לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
5
מוסיפים את הבצל האדום קצוץ דק ואת גרידת 1 לימון. לאחר הלימון כבר זינק, לחתוך אותו טריזים ושמורה. כדי עשבי תיבול ובצל, להוסיף 3 כפות (גלגל העין זה) חומץ יין אדום, התזה של מים על 1/3 כוס שמן זית כתית מעולה. מערבבים לשלב את chimichurri ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
6
למלא כיור או קערה גדולה עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
7
הסר גבעולים מתרד ולהוסיף למים. להתסיס את העלים כדי לשחרר את חצץ מחובר לעלים. חזור על תהליך זה, בדיקת עלים כמו שאתה הולך עד שהם חופשיים מחול. יבש בתוך טווה סלט או על שכבות של מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טווה סלטטווה סלט
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
להוסיף 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת, ולאחר מכן להוסיף את צ ' יפוטלה ב אבובו, בצל פרוס ופטריות. אם אתה משתמש אבקת צ ' יפוטלה, להוסיף בצל ופטריות תחילה אז העונה עם האבקה. מבשלים את הפטריות והבצל, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות. אין להוסיף מלח ופלפל המלח ימשוך נוזל מתוך הפטריות, להאט את תהליך בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מחממים מחבת תחתית כבדה וצורבים את הסטייקים במשך כ 4 עד 5 דקות בכל צד עבור מדיום רייר למדיום.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
הוסף 2 דקות עבור בינוני עד בינוני היטב doneness. לאחר מבושל, לתת בשר לנוח 5 או 10 דקות עבור מיץ להפיץ מחדש.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
לאחר הפטריות רכות, קוצצים בגסות את התרד ומקפלים לתוך המחבת בקבוצות עד נבול משולב באופן מלא. מתבלים את התערובת עם מלח ופלפל ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
לחם Char תחת broiler, לשפשף אותו עם ציפורן הנותרים של שום, חמאה הלחם ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
14
מניחים את הלחם הקלוי על צלחות ומעל כל פרוסה עם סטייק שלם. הלחם יתפוס מיצי בשר כפי שאתה לסעוד. מעל הסטייקים עם כמה שייקים של ווסטרשייר וכפית נדיבה של צ 'ימיצ' ורי.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
15
מגישים "הרים" של פטריות מעושנות ותרד לצד הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות

מרכיבים

680פלפל האבנרושיטאקי משקל משולבים ו portobellos התינוק (פטריות קרים), פרוס דקשיטאקי משקל משולבים ו portobellos התינוק (פטריות קרים), פרוס דק4שרימפס וורידיםעירית, קצוצה או חתוכה, לקישוט לחםעירית, קצוצה או חתוכה, לקישוט לחם4שרימפס וורידיםחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך3קרום: פירורי קרקר גרהםצ'יפוטלה באדובו, קצוץ ברוטב או, 1 כף אבקת צ' יפוטלה אבקת צ'יליצ'יפוטלה באדובו, קצוץ ברוטב או, 1 כף אבקת צ' יפוטלה אבקת צ'ילי42 כפות חמאה מומסתפרוסות עבות לחם דגנים מלאים פריךפרוסות עבות לחם דגנים מלאים פריך1קומץעלי פטרוזיליה שטוחים ונדיביםעלי פטרוזיליה שטוחים ונדיבים5sprigsעלי מרווה טריים, מופשטיםעלי מרווה טריים, מופשטים3ציפורןשום, צץ מעורותשום, צץ מעורות1פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, בערך, מחולקשמן זית כתית מעולה, בערך, מחולק4גבעולים אורגנו טרי, מופשט עליםגבעולים אורגנו טרי, מופשט עלים1( חצילים)בצל אדום, 1/2 קצוץ דק, 1/2 פרוס דקבצל אדום, 1/2 קצוץ דק, 1/2 פרוס דק3קרום: פירורי קרקר גרהםחומץ יין אדום, גלגל העין זהחומץ יין אדום, גלגל העין זה4סטייקים ללא צלעות, 10 עד 12 אונקיות כל אחד, בערך 1/2 אינץסטייקים ללא צלעות, 10 עד 12 אונקיות כל אחד, בערך 1/2 אינץ4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייק תיבול (מומלץ סטייק מונטריאול תיבול על ידי מקורמיק) או תיבול גריל מותג אחרסטייק תיבול (מומלץ סטייק מונטריאול תיבול על ידי מקורמיק) או תיבול גריל מותג אחר6גבעולים עלי טימין טריים, הפשיטוגבעולים עלי טימין טריים, הפשיטו4שרימפס וורידיםלהתיז מיםלהתיז מים4שרימפס וורידיםרוטב ווסטרשייר, לתיבול סטייקיםרוטב ווסטרשייר, לתיבול סטייקים2largesחבילות, 1 פאונד, עלי תרדחבילות, 1 פאונד, עלי תרד

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות יין גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
כרם גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו
פטל אדום יפה, דובדבן שחור וניחוחות תבלינים. מלא ועגול עם שזיף, דומדמניות אדומות, אוכמניות, וטעמים עלה דפנה. הטאנינים הרכים נותנים ליין הזה חלקות קטיפתית וגימור השוקולד פשוט נמשך ונמשך.