סטייקים ללא צלעות עם קילה צ'ימיצ' ורי והרים של פטריות עם צ'יפוטלה מעושן ותרד נבול
זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל דרום אמריקאי. לכו לחנות ותרימו עלי מרווה, צ'יפוטלה באדובו, עלי קורנית גבעולים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 85%. נסו סטייקים עם רצועה מעושנת ברוטב צ'ימיצ' ורי, סלט תרד נבול עם פטריות בלסמיות, ו חסה נבולה הר סמוקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
טפיחה צלע-עיניים יבשות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות
2
טפטוף שמן זית כתית אקסטרה על פני כל צד של הסטייקים ואז מתבלים אותם בתערובת תיבול גריל ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
6 ג'ינג'רס מפוררים דק
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
הכן chimichurri: ערימת עשבי תיבול יחד דק קוצצים. קוצצים בגסות 2 שיני השום, בהזמנת ציפורן אחת גדולה שנותרה סדוקה הרחק העור אבל שלם.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
מוסיפים את הבצל האדום קצוץ דק ואת גרידת 1 לימון. לאחר הלימון כבר זינק, לחתוך אותו טריזים ושמורה. כדי עשבי תיבול ובצל, להוסיף 3 כפות (גלגל העין זה) חומץ יין אדום, התזה של מים על 1/3 כוס שמן זית כתית מעולה. מערבבים לשלב את chimichurri ושמורה.
הסר גבעולים מתרד ולהוסיף למים. להתסיס את העלים כדי לשחרר את חצץ מחובר לעלים. חזור על תהליך זה, בדיקת עלים כמו שאתה הולך עד שהם חופשיים מחול. יבש בתוך טווה סלט או על שכבות של מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
טווה סלט
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
להוסיף 2 כפות שמן זית כתית אקסטרה, 2 סיבובים של המחבת, ולאחר מכן להוסיף את צ ' יפוטלה ב אבובו, בצל פרוס ופטריות. אם אתה משתמש אבקת צ ' יפוטלה, להוסיף בצל ופטריות תחילה אז העונה עם האבקה. מבשלים את הפטריות והבצל, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות. אין להוסיף מלח ופלפל המלח ימשוך נוזל מתוך הפטריות, להאט את תהליך בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שמן פלפל
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מחממים מחבת תחתית כבדה וצורבים את הסטייקים במשך כ 4 עד 5 דקות בכל צד עבור מדיום רייר למדיום.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
הוסף 2 דקות עבור בינוני עד בינוני היטב doneness. לאחר מבושל, לתת בשר לנוח 5 או 10 דקות עבור מיץ להפיץ מחדש.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
12
לאחר הפטריות רכות, קוצצים בגסות את התרד ומקפלים לתוך המחבת בקבוצות עד נבול משולב באופן מלא. מתבלים את התערובת עם מלח ופלפל ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
לחם Char תחת broiler, לשפשף אותו עם ציפורן הנותרים של שום, חמאה הלחם ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
אחוז שומן
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
14
מניחים את הלחם הקלוי על צלחות ומעל כל פרוסה עם סטייק שלם. הלחם יתפוס מיצי בשר כפי שאתה לסעוד. מעל הסטייקים עם כמה שייקים של ווסטרשייר וכפית נדיבה של צ 'ימיצ' ורי.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
צ 'ימיצ' ורי.
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
אחוז שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
15
מגישים "הרים" של פטריות מעושנות ותרד לצד הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות יין גולדשמידט אלכסנדר עמק צ ' לסי מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.