סטייקים סולסברי עם רוטב בצל צרפתי
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 62%. מתכונים דומים: סטייקים סולסברי עם רוטב בצל צרפתי, סטייקים סולסברי עם רוטב, ו סטייק סולסברי עם רוטב בצל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים רסס של EVOO במחבת מעל חום בינוני להמיס את החמאה לתוך השמן.
מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח ופלפל, מעט טימין טחון ומוסיפים את המפרץ. Caramelize בצל עד מאוד רך ומתוק וזהוב בהיר בצבע, 20 עד 25 דקות.
בינתיים, להשרות את הלחם בחלב או חצי n-חצי.
מניחים את הבשר בקערה ומוסיפים את הביצה. לסחוט את הלחם ולהתפורר לתוך פירורים כפי שאתה מוסיף לקערה.
מוסיף את ווסטרשייר ובצל מגורר לבשר.
מפזרים מלח ופלפל ומשלבים. טופס לתוך 4 (1 אינץ ' עבה) כיכרות סגלגל.
מחממים רסס של EVOO במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הכיכרות ומבשלים עד מבושל דרך, כ 15 דקות, מפנה מדי פעם.
מפזרים את הקמח על הבצל המקורמל, מערבבים 1 דקה. Deglaze המחבת אתה מבושל הבשר עם היין ויוצקים לתוך הבצל.
מוסיפים את מלאי הבשר ומעבים את הרגע.
מגישים את הרוטב מעל סטייקים סולסברי.
מקשטים עם קצת גרגיר הנחלים, אם תרצה.
יין מומלץ: שמפניה, בורדו, בורדו לבן
שמפניה, בורדו ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. The Taittinger Comtes de Champagne rosé with a 5 out of 5 star rating seems like a good match. זה עולה בערך 203 דולר לבקבוק.
![Taittinger Comtes de Champagne Rose]()
Taittinger Comtes de Champagne Rose
שמפניה rosé הנשגב הזה, המיוצר אך ורק מענבי פינו נואר בשנים יוצאות דופן מספיק כדי להכריז על בציר, מוצג כראוי בבקבוק בסגנון עתיק של עיצוב המאה Xviiiith. אופייני של סגנון Taittinger, שמפניה רוז שמפניה Comtes הוא יין של עידון מעולה; צבע ורוד סלמון המבריק שלה מנוקד על ידי בועות בסדר, קיימא להצביע. ניחוח ברי מתוק, אדום של מגוון הוא לקזז על ידי הערות עדינות מאוד של כדור הארץ ומינרלים. טעמי פירות אדומים נקיים ומלאי חיים מאושרים על החיך הנדיב, מאוזנים על ידי חומציות חדה ומעודנת הנושאת לגימור אלגנטי ומורכב של התמדה ניכרת.