זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 62%. מתכונים דומים: סטייקים סולסברי עם רוטב בצל צרפתי, סטייקים סולסברי עם רוטב, ו סטייק סולסברי עם רוטב בצל.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים רסס של EVOO במחבת מעל חום בינוני להמיס את החמאה לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח ופלפל, מעט טימין טחון ומוסיפים את המפרץ. Caramelize בצל עד מאוד רך ומתוק וזהוב בהיר בצבע, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, להשרות את הלחם בחלב או חצי n-חצי.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים את הבשר בקערה ומוסיפים את הביצה. לסחוט את הלחם ולהתפורר לתוך פירורים כפי שאתה מוסיף לקערה.
שמפניה, בורדו ובורגונדי לבן הן אפשרויות נהדרות לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. The Taittinger Comtes de Champagne rosé with a 5 out of 5 star rating seems like a good match. זה עולה בערך 203 דולר לבקבוק.