סטייקים עם פילה אספרסו בגריל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך סטייק תיבול, אספרסו טחון, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סטייקים אספרסו בגריל, סטייקים אספרסו בגריל, ו סטייקים tenderloin בגריל עם זיגוג ג'ינג'ר-Hoisin.
הוראות
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מערבבים אספרסו, סוכר חום, ותיבול בקערה קטנה; לשפשף תערובת באופן שווה על שני הצדדים של סטייקים.
מוסיפים סטייקים למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ארבעה בריקס יקב פאסו רובלס Sangiovese, מונית, מרלו "Scosso" תערובת. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot]()
Four Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Blend
"סופר טוסקנה" קליפורני של סנג ' ובזה, קברנה סוביניון, מרלו הוא נסיעה מלאה-גאלופ לחושים. ניחוח מרוכז של פטל ואוכמניות עם טבק ותבלינים לתת אף נועז חם לתערובת זו. פטל ואספרסו על החיך מאוזנים על ידי טאנינים מלאים ומעוגלים על ידי רמזים של פלפל ווניל עם גימור ברי מתוק.