קושימומחה
מוכן ב134 שעות
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

סטייקים צלויים עם צלעות ברוטב פלפל צלוי.

סטייקים צלויים עם צלעות ברוטב פלפל צלוי.
סטייקים צלויים עם צלעות ברוטב פלפל קלוי יכולים להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 93 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. אם יש לך פלפל, לקשט: מלח ים קשקשי כגון מלדון, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 134 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: צלעות בגריל ברוטב פלפל צלוי, חזה עוף בגריל יוגורט עם רוטב פלפל אדום קלוי אננס, ו סטייקים עם פלפל סלמון צלוי..

הוראות

1
הכן גריל לבישול ישיר-חום מעל פחם בינוני חם (חום גבוה בינוני לגז).
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מתלה גריל שמן, אז פלפלים גריל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מפנה מדי פעם, עד מעט מתרכך חרוך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מעבירים פלפלים לקערה גדולה ומכסים בחוזקה בניילון נצמד, ואז נותנים לעמוד 20 דקות. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף פלפלים, השלכת גבעולים וזרעים, לחתוך לאורכו לרצועות דקות. לזרוק עם שאריות מרכיבי סלסה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
Dientes De AjoDientes De Ajo
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
הכן גריל לבישול עקיף-חום מעל פחם בינוני חם (חום גבוה בינוני לגז).
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
לטפוח סטייקים יבשים ומפזרים מלח ופלפל. מתלה גריל שמן, ואז לצרוב סטייקים ישירות מעל גחלים, חשוף, מתהפך פעם אחת ועובר לאזור של גריל ללא גחלים מתחת אם התלקחויות להתרחש, עד השחמה היטב, 4 עד 6 דקות בסך הכל. העבר סטייקים לאזור ללא גחלים מתחת וגריל, מכוסה, עד מדחום מוכנס לתוך מרכז הבשר (לא לגעת בעצמות) רושם 49° עבור בינוני-נדיר, 8 עד 12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
להעביר סטייקים ללוח חיתוך ולתת לעמוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
* אם אתה משתמש בגריל פחם לפלפלים וסטייקים, הגחלים יצטרכו לחדש מחדש ולארגן מחדש לפני שאתה צולה את הסטייקים. במקום לצלות את הפלפלים, אתה יכול לצלות אותם על מתלה של מחבת מטאטא על 2 סנטימטרים מחום, מפנה מדי פעם עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 20 עד 30 דקות, ואז להמשיך עם מתכון.* סטייקים יכולים להיות בגריל חם משומן קלות היטב מתובל היטב (2 צורב) מחבת גריל, חשוף, מתהפך פעם אחת, על 10 דקות בסך הכל. להפחית את החום נמוך בינוני לבשל סטייקים, מכוסה במחבת צלייה הפוכה, מתהפך מדי פעם, 10 עד 15 דקות יותר עבור בינוני-נדיר. * סלסה, ללא פטרוזיליה, ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. מערבבים פטרוזיליה רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."