סטייקים קנזס סיטי עם רוטב Béarnaise לובסטר
סטייקים קנזס סיטי עם רוטב Béarnaise לובסטר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 1168 קלוריות, 90 גרם חלבון ו 89 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו מים, שיני שום, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. מתכונים דומים: רוטב ברביקיו בסגנון קנזס סיטי, רוטב ברביקיו קנזס סיטי, ו רוטב ברביקיו קנזס סיטי.
הוראות
מבשלים לובסטר בסיר גדול של מים מלוחים רותחים 13 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר לובסטר גיליון אפייה rimmed. מגניב במקצת. לסובב את הטפרים; מילואים לשימוש נוסף. תסובב את הזנב. לגרד כל עמק ירוק. באמצעות מזמרה מטבח, לחתוך את הגוף והרגליים לחתיכות 2 אינץ ' ומניחים בקערה בינונית.
חותכים את בשר הזנב מן הקליפה; מוסיפים את הקליפה לקערה עם הגוף והרגליים.
חותכים בשר לאורכו לרצועות 4, ולאחר מכן לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ'.
מניחים בשר בקערה קטנה, כיסוי, וצינה.
ממיסים 1/2 כוס חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית-נמוכה.
להוסיף שאלוט פרוס, שום, וצ ' ילה; לבשל עד ריחני, על 5 דקות.
מוסיפים חתיכות פגז לובסטר ומערבבים 5 דקות. הגבר את החום למדיום.
להוסיף 1/2 כוס חמאה הנותרים, 1 כף בכל פעם, ערבוב עד נמס בין תוספות.
מוסיפים פפריקה; מערבבים כדי להתמזג. מסננים חמאה לתוך קערה בינונית, לחיצה על מוצקים מסננת לשחרר את כל החמאה. להשליך מוצקים במסננת.
תן לחמאת לובסטר להתקרר לטמפרטורת החדר. (בשר לובסטר וחמאה ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסה חמאה וצינה. החזר חמאת לובסטר לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
שלב חומץ, שאלוט קצוץ, וצלפים בסיר בינוני. להרתיח על חום גבוה עד כמעט כל הנוזל מתאדה, על 1 דקה.
מקציפים חלמונים, מיץ לימון, ו 1 כף מים בקערה בינונית.
מניחים קערה על סיר של מים רותחים בקושי.
להקציף כל הזמן עד התערובת היא עבה, על 3 דקות. כבה את החימום.
להקציף בחמאת לובסטר ב 6 תוספות.
להקציף בתערובת שאלוט ו טרגון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מערבבים בבשר לובסטר שמור. מתבלים במלח ופלפל. שמור רוטב bèarnaise לובסטר מעל מים חמים.
מטאטא Preheat. לשפשף סטייקים עם מלח גס כשר ופלפל. צלייה עד מבושל כדי doneness הרצוי, כ 6 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר (5 דקות לכל צד אם ללא עצמות).
מגישים עם רוטב bèarnaise לובסטר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.