קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות14
מגזין

סטייקים של חזיר ג'ינג'ר

סטייקים של חזיר ג'ינג'ר
ג'ינג'ר סטייקים חזיר דורש על 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 263 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום האהבה. אם יש לכם ג'לי תפוחים, ג' ינג'ר טחון, חרדל טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 58%, המנה הזו טובה. סטייקים חזיר, סטייקים חזיר מזוגגים, ו סטייקים חזיר בגריל דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת גדולה מצופה בתרסיס בישול, מבשלים חזיר על אש בינונית במשך 1-2 דקות מכל צד או עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוציאים מהמחבת ושומרים על חום. מערבבים פנימה את הג 'לי, החרדל והג' ינג ' ר. מחזירים חזיר למחבת; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות את מקמורי ראנץ ' נהר רוסי פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
חוות מקמריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמריי נהר רוסי פינו נואר
חוות מקמריי 2012 פינו נואר של עמק הנהר הרוסי שלנו נפתחת בניחוחות של לבנדר ובויסנברי המפנים את מקומם לטעמים של דובדבן כהה ורימון. ליין העסיסי הזה יש תחושת פה משיי, ממוסגרת ברמזים עדינים של אלון מיישון חבית.